Am fost cazati in Balkan Sun, latura noua a hotelului Balkan Hellas. Diferenta e ca la Balkan Sun exista TV in camera, la Balkan Hellas nu.
Oribil, f f multa mizerie, camera f mica, chicineta f f mica si murdara, baia f f f mica si murdara. WC-ul era stricat, trebuia sa depui efort sa tragi apa. Pe balcon abia incapeai 2 persoane.
Am vazut o soparla afara pe peretele de la balcon, a coborat din pod... eram la ultimul etaj. Am gasit goange in baie.
Asternuturile de pat erau spalate, dar f patate, parca aveau ulei pe ele.
Pretul sejurului a fost intradevar mic, dar mizeria nu se justifica!!!
NU RECOMAND!!!
Trimis de adis0404 in 03.10.13 12:05:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adis0404); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@adis0404: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
M-am odihnit vara trecuta acolo si am ramas multumita de conditiile oferite. A fost o vacanta de neuitat!!! Am ramas satisfacuta de conditiile hotelului, personalul raspunde cu proptitudine la cererea clientului e foarte receptiv!
- Aug.2019 Nu recomand — scris în 05.08.19 de Oanapanfilii din ORHEI - nu recomandă
- Jun.2019 Experiența cu hotelul Balkan Hellas — scris în 28.06.19 de Dana2. din CAHUL - nu recomandă
- Jul.2016 NU recomand — scris în 22.07.16 de Muntean Tatiana* din R.MOLDOVA - CHIşINăU - nu recomandă
- Jun.2016 Nerecomandat — scris în 04.07.16 de Ano din ARGES - nu recomandă
- Jun.2016 Dezastru — scris în 27.06.16 de U-75342 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2016 Am plecat multumiti :) — scris în 24.06.16 de c_marika22 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jul.2015 OK (calitate/preţ) — scris în 04.08.15 de mirela.demusca din SUCEAVA - nu recomandă