Sunt oameni cu probleme fooooooarte mari
Eu sunt la al noualea concediu in turcia, asa ca experienta hotelurilor de 5 stele o am. Am fost la Baia in peroada 22.06 - 30.06 si a fost super tare. Nu va schimbati biletele ca nu este nimic adevarat.
Toate serviciile sunt ok si o sa aveti un concediu super. La animatie sunt probleme, dar pe mine m-a avantajat chestia asta ca a fost mai multa liniste.
Daca vrea cineva sa-i dau mai multe detalii sa ma sune la 0722. 294. 492
Trimis de duoivangabi in 16.07.09 13:23:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (duoivangabi); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Ma bucur nespus ca mai este cineva de acord cu mine si implicit cu familia mea...
Acelasi lucru ne-a deranjat si pe noi, adica lipsa animatorilor, dar pana la urma tot raul spre bine...avand un copil de 1 an si 3 luni ne-am bucurat de liniste.
Deci... un hotel de vis...
Ma bucur ca aveti pareri bune despre hotelul asta pt ca eu peste o saptamana plec in concediu si m-am cam speriat cand am citit numai rau despre el. Multumesc pt informatii!!!
Se pare ca numai tu ai o impresie buna. Noi ceilalati am fost extrem de nemultumiti. Este o mare teapa cu acest hotel!
robg04, este un hotel FOARTE nou; timpul va cerne cu siguranta lucrurile si ne va lamuri, sunt sigur. S-ar putea sa ai perfecta dreptate (desi personal ma indoiesc), dar e prea devreme inca sa te poti pronunta. Doar un picut de rabdare.
Oricum, eu nu as alege (si nu as recomanda) un hotel care nu are macar 8-10 luni de functionare! Sau daca mi l-as alege, as sti/intui la ce sa ma astept.
- Aug.2022 De evitat — scris în 29.08.22 de Sorina74 din ARAD - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanta relaxata cu puține familii de romani — scris în 07.07.22 de ux125806 din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Baia Lara Hotel — scris în 18.11.19 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Hotel foarte bun dacă ești pensionar — scris în 27.06.19 de daniel adrian din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2014 Super — scris în 29.06.14 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Frumos! — scris în 11.07.13 de oana cluj din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Este bine, dar se putea si mai bine... — scris în 28.08.10 de daniela25* din BUCURESTI - RECOMANDĂ