avand ceva treaba la Koln am rezervat o camera la Hotel Bacchusstube garni in localitatea Goldbach situat chiar la iesirea de pe A3,
Hotelul are un corp renovat si altul la care se lucreaza. Am primit camera in partea renovata.
Camera destul de mare o, baia dotata cu cabina de dus, prosoape, sapun, pe balcon masuta cu doua scaune si scrumiera.
Cost 30 euro cu mic dejun care nu l-am prins pornind spre casa la ora 3 dimineata.
Pentru o noapte de tranzit il recomand datorita bunei amplasari fata de autostrada, de magazine si mai ales de statia de alimentare diferenta la motorina fata de statiile de pe autostrada de 25 centi la litru.
Trimis de arub in 01.07.17 19:59:38
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (arub); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 49.99233600 N, 9.17300700 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Bacchusstube garni Hotel [Goldbach], [ALTE ZONE]" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus