Azalia - Imbatabil raport calitate-pret
Buna ziua,
Dupa ce am fost si de 1 mai la Sunny Beach la Riu Paradisos, m-am hotarat impreuna cu niste prieteni sa mergem inainte de mini vacanta de Rusalii, la Hotel Azalia (am mai fost in sept. 2016).
Am plecat cu inima stransa, tinand cont de rewieuri, dar m-am hotarat totusi sa nu schimb avand in vedere experinenta din toamna trecuta si nu am gresit...
Am ajuns acolo in jurul orei 13, camerele erau gata, ne-au spus ca putem servi si pranzul.
Loc de parcare mi s-a gasit imediat (gratis), spre deosebire de alte hoteluri unde sunt contra-cost (Grifid Arabella, Dyuni, etc)
Camera foarte curata, toate camerele au vedere la mare, halate in camera pt. zona spa, piscina interioara termala cu proprietati terapeutice, are constant 30C, sauna umeda si uscata gratis
Mancarea variata si foarte gustoasa, pui, porc, peste, vita, miel, zona de restaurant foarte aerisita, nu era aglomeratie niciodata, poate si pt. faptul ca in aceasta perioada (29.05-01.06) erau preponderent pensionari nemti, francezi
Plaja foarte curata, umbrele si sezlonguri la discretie, la beach bar sucuri, bere, vin, inghetata, pizza
Bauturile si autohtone si de import gratis (teachers, martini)
Seara sus in lobby bar un pianist facea atmosfera de dans, iar pe terasa un deejay se straduia sa puna muzica cat mai pe placul turistilor.
Deci, in concluzie, daca vreti liniste, plaja chiar lipita de hotel, multa verdeata (am fost o seara in Nisipurile de Aur si nu se deziceau de aceleasi baruri cu muzica la maxim), va recomand cu caldura aceasta locatie
Trimis de antheos in 02.06.17 13:22:06
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (antheos); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 55&ridAnt=77905
@antheos: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Sep.2022 O vacanta decenta — scris în 24.07.23 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 13.08.21 de toni buc. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Merita si nu prea! — scris în 04.08.21 de ux121552 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2019 Vacanta placuta — scris în 04.07.19 de C.Raluca* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sejur placut — scris în 13.02.19 de pitiloi din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 În plin sezon estival, … din nou Azalia — scris în 28.10.18 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Plosnite — scris în 13.08.18 de irinaperju din BUCURESTI - nu recomandă