Am petrecut Revelionul 2011-2012 aici. Drept sa spun este al treilea revelion, si a 6-a oara cand mergem la acest hotel pe perioada de vara, inclusiv toata familia (6 adulti+4copii).
Sper ca pozele vor vorbi de la sine, dar voi mai adauga cateva lucruri:
Am fost mai mult de jumatate din hotel pentru revelion romani, deci distractia cat cuprinde.
Muzica buna, inclusiv romaneasca. Program lato cu dansatori profesionisti, program folclor, program disco cu o vedeta de-a lor.
Masa: tot ce vrei si ve nu vrei. Bauturi: la fel.
Vreme de primavara, si o apa termala de milioane (langa manastire).
Hotelul fiind la malul marii ai aer curat, briza, si vara cel mai convenabil, iesi din hotel direct in mare.
Recomand cu caldura.
Trimis de andreidaniela in 03.01.12 19:37:12
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: hotel LTI Green Park, Nisipurile de Aur; hotel Planeta, Sunny Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (andreidaniela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pretul exprimat 477... banuiesc euro, este pentru o camera sau pentru tot grupul? Intuiesc ca au fost pe putin doua apartamente.
@webmaster10:477 euro pentru 2 persoane pachetul de revelion, ultra all incliusive - 3 nopti (plecare 30.12 - sosire 02.01)
unde langa manastire era piscina cu apa termala? apartinea de vreun hotel? multumesc!
@EDUARD1: langa manastire. este al statiunii. intra cine vrea cu 6 leva/adult si 2-3 leva/copii. bazin mare cu apa de la 0.90m cu apa calduta pana la 1m cu apa calda sau fierbinte.
- Sep.2022 O vacanta decenta — scris în 24.07.23 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 13.08.21 de toni buc. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Merita si nu prea! — scris în 04.08.21 de ux121552 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2019 Vacanta placuta — scris în 04.07.19 de C.Raluca* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sejur placut — scris în 13.02.19 de pitiloi din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 În plin sezon estival, … din nou Azalia — scris în 28.10.18 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Plosnite — scris în 13.08.18 de irinaperju din BUCURESTI - nu recomandă