La inceputul lunii iulie m-am trezit si eu sa caut concediu si am intrat pe forumuri sa vad unde am putea merge si am obesrvat ca Turcia e toata rezervata pentru august si ca nici nu se preteaza unui copil de 10 luni ca e prea cald. Asa ca am inceput sa caut in Bulgaria care la fel era cam data... Asa ca intr-o sambata am plecat toti 3 prin centrul Bucurestiului sa cautam agentii de turism care sa mai aiba ceva locuri libere. Si dupa multe opriri am gasit una care ne-a indicat doua locatii unde ei cumparasera deja sejururi si asa am gasit 6 nopti la Azalia 4 stele, in Constantin si Elena. Am luat pe loc si nu ne-a parut rau.
Sejurul nostru incepea de duminica si se termina sambata asa ca ne-am gandit noi sa castigam prima sambata pe litoralul nostru si ne-am dus la 2 mai (unde mai fusesm cu mult timp in urma, pe vremea cand era studenti, si cand ne-a tihnit tare acolo). Dar nu stiu cum s-a intamplat dar n-am gasit loc decat foarte greu in casa unor oameni (acolo toti fac asta). Era curat, liniste ca la tara si o familie care statea acolo de o saptamana ne-a recomandat un restaurant unde se mananca bine: si a urmat greseala sejurului, am fost acolo si am comandat hamsii care ne-a dat o indigestie la amandoi de 3 zile am mancat la all inclusive numai orez si banane cu toata farmacia dupa noi).
Am gasit destul de usor statiunea si hotelul si am fost foarte incantati de camera si mai ales de locatie (care pentru noi e foarte importanta). La acest hotel toate camerele au vedere la mare iar privelistea marii, a valurilor si sunetul lor a facut sa ne simtim grozav acolo.
Mancarea era destul de buna, dar nu prea variata.
Plaja cam mica (ei au foarte putin spatiu in total), verdeata aproape deloc.
Intr-o seara s-a tinut spectacol cu dansuri traditionale bulgaresti iar in alta seara dansuri in apa pe care noi l-am pierdut, am ajuns chiar la final.
Scriind acum, dupa 2 ani, dupa ce am fost la Duni, Royal Marina Palace, prea multe cuvinte de lauda nu am. Tot ce imi aduc aminte cu placere a fost tihna concediului si privelistea marii si sunetul valurilor.
Avand in vedere ca am gasit locatia foarte tarziu in sezon de varf, per ansamblu a fost ok dar n-as mai merge acolo (acum stiu ca un concediu se planuieste din timp).
Trimis de mamimiha* in 29.06.10 12:52:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Balchik
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mamimiha*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2022 O vacanta decenta — scris în 24.07.23 de mihaela2804 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Vacanță plăcută — scris în 13.08.21 de toni buc. din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Merita si nu prea! — scris în 04.08.21 de ux121552 din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2019 Vacanta placuta — scris în 04.07.19 de C.Raluca* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Sejur placut — scris în 13.02.19 de pitiloi din BRASOV - RECOMANDĂ
- Aug.2018 În plin sezon estival, … din nou Azalia — scris în 28.10.18 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Plosnite — scris în 13.08.18 de irinaperju din BUCURESTI - nu recomandă