Turcia este tara pe care o preferam sa ne petrecem concediile cel putin de doua ori pe an. Preferam zona antalya. In luna mai 2014 pot sa spun ca am avut una dintre cele mai frumoase concedii la hotelul Aydinbey Famous resort din Bogazkent la 3 km de BELEK.
Un hotel deosebit de frumos curat personalul foarte amabil. Zilnic s-a facut curatenie in camera lenjeriile s-au schimbat zilnic mancarea foarte buna cred ca numai laptele de cuc lipsea in rest aveau de toate foarte curat in restaurant si bucatarie. hotelul are o curte deosebit de mare si frumoasa numai cu verdeata peste tot la fiecare pas gasesti cate un foisor unde se prepara renumitul gozleme turcesc, pizza turceasca, donner inghetata nu ne-a lipsit niciodata. recomand acest hotel tuturor celor care vor sa ajunga in aceea zona.
Multumesc Aydinbey, multumesc personalului si mai ales domnului Mustafa menegerul hotelului care a fost tot timpul alaturi de noi si ne-a raspuns cu lux de amanunte la toate intrebarile pe care i le puneam in legatura cu hotelul si zona unde ne aflam. cu siguranta o sa mai mergem acolo.
Trimis de GHIULMABER in 07.06.14 02:06:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: ANTALYA KEMER, SIDE ALANYA KONAKLI
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GHIULMABER); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@GHIULMABER: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@GHIULMABER: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
- Aug.2023 De recomandat daca nu esti cu fițe ???? — scris în 16.09.23 de Bordi1978 din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Nerecomandabil — scris în 13.08.23 de ux130297 din -- - nu recomandă
- Aug.2022 Servicii groaznice — scris în 07.08.22 de Loredanaana din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2021 Un resort care lasă mult de dorit , de 5 stele ? Nici vorba . — scris în 28.06.21 de ux120467 din MARAMUREș - nu recomandă
- Jun.2018 O vacanta de nivel mediu — scris în 22.06.18 de lady_c35 din FETEşTI [IL] - nu recomandă
- Aug.2014 Un mare ,,NU ,,ptr cei care au mai fost in Turcia si nu numai ptr ei — scris în 13.08.14 de catalin6809 din GIURGIU - nu recomandă
- Jun.2013 O vacanta de nota 10 — scris în 07.07.13 de miramar din BUCURESTI - RECOMANDĂ