10- 14 Noiembrie. M-am hotărât sa scriu aceasta impresie pentru ca am văzut ca la toate hotelurile am întâmpinat aceasta problema.
Am stat la 4 hoteluri diferite in Austria de 3 și unul de 4 stele. Am înghețat de frig noaptea.
La unul am făcut plângere pe mail și ca și feedback pur si simplu nu mi-au mai luat banii pe cazare.
La următorul ca sa nu pățim la fel, am întrebat înainte și ne-au dat o aeroterma mică, care a mers toată noaptea și tot frig a fost.
La următorul hotel am urcat intr-o stațiune, era foarte cald când am intrat, chiar ne gândeam sa mai stam o noapte, de unde? ... ca la 2-3 dimineața a închis caldura de nu-mi venea sa scot nasul de sub plapuma.
Și la al nr 4 călduț pana la 1 noaptea și pe urma frig. Noaptea se făceau -7 grade, presupun ca ei nu dau drumul la caldura pana nu văd zăpada, friguroasă experiența ????.
Trimis de Aniram in 22.12.19 15:29:14
Mutat, la reorganizare, în rubrica "AVERTIZĂRI, DE LA LUME ADUNATE - COMUNITATE" (deja existentă pe sait)
Poate fi utilă și nominalizarea hotelurilor la care ați stat.
Și, cine știe, poategăsești timp să scrii impresii și la unele (sau la toate) dintre ele, chiar pe scurt, ca review distinct
- Oct.2024 [Larnaca] Mare atentie — scris în 04.10.24 de BIBILOI73 din BUCURESTI
- Sep.2024 [Nessebar] Țeapă mare la parcare aveți grijă citiți mesajul meu — scris în 14.09.24 de viohoney din BUCUREșTI
- May.2024 [Side, Turcia] Atenție la magazinul de aur!!! — scris în 08.05.24 de Luca95 din BUCUREșTI
- May.2024 Cum sa iti strici vacanta / Calea ferată Oravița - Anina — scris în 03.05.24 de Camie din GIURGIU
- Dec.2023 [Aeroport Munchen] Groaznic — scris în 03.12.23 de ux131866 din DEVA
- Aug.2023 Atentie la neatenție sau Lungul drum către casă — scris în 25.08.23 de Lucia Roxana M. din BUCURESTI
- Aug.2023 Hoti deghizati in politisti civili cu acte false pe autostrada spre Istanbul — scris în 14.08.23 de Dandan2023 din BUCURESTI