Buna,
Atentie, pentru cei care mergeti la acest hotel, unde va depozitati banii, deoarece din prima zi in care au ajuns socrii mei acolo le-a fost golit seiful de carduri si bani (aprox 500 euro).
Au anuntat la receptie despre furt iar in 10 minute a venit receptionerul cu un politist, cum de a ajuns asa repede politistul??? .
Receptionerul a insistat sa vada daca a mai ramas ceva in seif si a introdus codul, fara sa-l ceara la socrii mei, codul fiind anul de nastere al socrului.
Când a fost intrebat de unde stie codul a zis ca toti turistii isi pun anul de nastere.
Una peste alta nu s-a rezolvat absolut nimic si tot concediul a fost compromis.
Trimis de p_luck in 13.09.16 21:49:59
@p_luck: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "AVERTIZĂRI, DE LA LUME ADUNATE" (deja existentă pe sait)
@p_luck: Imi pare rau ca iti incepi activitatea aici cu o poveste neplacuta si cand mai ai si frustrarea data de neputinta de a face ceva cred ca este cu atat mai trist. Nu am citit insa nici o relatare a vreunui turist in care sa se spuna ca pana la urma totul s-a rezolvat.
Votul este dat pentru incurajare si sper ca acest incident neplacut sa fie de fapt incaputul unor povesti frumoase scrise aici.
- Oct.2024 [Larnaca] Mare atentie — scris în 04.10.24 de BIBILOI73 din BUCURESTI
- Sep.2024 [Nessebar] Țeapă mare la parcare aveți grijă citiți mesajul meu — scris în 14.09.24 de viohoney din BUCUREșTI
- May.2024 [Side, Turcia] Atenție la magazinul de aur!!! — scris în 08.05.24 de Luca95 din BUCUREșTI
- May.2024 Cum sa iti strici vacanta / Calea ferată Oravița - Anina — scris în 03.05.24 de Camie din GIURGIU
- Dec.2023 [Aeroport Munchen] Groaznic — scris în 03.12.23 de ux131866 din DEVA
- Aug.2023 Atentie la neatenție sau Lungul drum către casă — scris în 25.08.23 de Lucia Roxana M. din BUCURESTI
- Aug.2023 Hoti deghizati in politisti civili cu acte false pe autostrada spre Istanbul — scris în 14.08.23 de Dandan2023 din BUCURESTI