[Side, Turcia] Atenție la magazinul de aur!!!
Pentru romanii care merg în vacanta în Side, și vor sa si cumpere bijuterii de aur, atenție dacă sunteți îndrumați spre magazinul Olympia Jewleri, mare teapa, preturi exagerat de mari, documentați va înainte! Am luat o teapa de 800 de €, am mers la acest magazin la recomandarea ghidului din Turcia, agenția MTS Turcia.
Întrebați înainte la ce magazin ca duce, dacă este cel de sus, va rog sa fiți atenți la negociere, cu toate asa zilele reduceri tot am pierdut banii de mai sus.
Am mers la ei dupa o zi, în sensul în care i am anunțat din ziua respectiva ca ceva nu este în ordine, nu exista perioada de retur asa cum ar fi normal.
Doar vorbe, din partea ghidului și a vânzătoarei românce din magazin!
Atenție mare!
Trimis de Luca95 in 08.05.24 17:55:27
Mutat, la reorganizare, în rubrica "AVERTIZĂRI, DE LA LUME ADUNATE - COMUNITATE" (deja existentă pe sait)
Păcat că ai ai luat o țeapă atât de urâtă!
Niciodată, de-acum înainte să nu mai mergi unde îți spune ghidul/a! El/ea are blatul aranjat cu magazinele (de orice fel - țesături, pielărie, suveniruri, etc), sau cu restaurantele să trimită turiștii acolo. Acestea îi recompensează cu câte ceva, totdeauna. Călătoresc de ceva ani în afară și am observat acest lucru. Ultima oară când am auzit de asemenea țeapă, am fost în Bodrum - Turcia. Niște tineri s-au dus să mănânce la un retaurant indicat de ghidă și - pe lângă faptul că prețurile erau mult mai mari - nici mâncarea nu s-a ridicat la așteptările lor!
Te așteptăm și cu impresii despre cazare sau locuri vizitate!
Să ai vacanțe reușite!
- Oct.2024 [Larnaca] Mare atentie — scris în 04.10.24 de BIBILOI73 din BUCURESTI
- Sep.2024 [Nessebar] Țeapă mare la parcare aveți grijă citiți mesajul meu — scris în 14.09.24 de viohoney din BUCUREșTI
- May.2024 Cum sa iti strici vacanta / Calea ferată Oravița - Anina — scris în 03.05.24 de Camie din GIURGIU
- Dec.2023 [Aeroport Munchen] Groaznic — scris în 03.12.23 de ux131866 din DEVA
- Aug.2023 Atentie la neatenție sau Lungul drum către casă — scris în 25.08.23 de Lucia Roxana M. din BUCURESTI
- Aug.2023 Hoti deghizati in politisti civili cu acte false pe autostrada spre Istanbul — scris în 14.08.23 de Dandan2023 din BUCURESTI
- Sep.2022 Asigurare medicală de călătorie Turcia Belek — scris în 29.09.22 de Echo1 din BUCUREșTI