încărcat de pe telefon!
Cum sa iti strici vacanta / Calea ferată Oravița - Anina
TIPĂREȘTE
AUTOR: Camie
scris în: 03.05.2024
Calea ferată Oravița - Anina (Semmering-ul bănățean)
In data de 3 mai am incercat sa facem acest traseu, dar dupa 8 km s-a defectat locomotiva si am asteptat 1h si 40 pana a venit alta locomotiva care a dus trenul inapoi in Oravita, Cand ar fi trebuit sa fim in Anina noi ajunsesem inapoi in Oravita. Discutii interminabile cu ' nasul' care nu voia sa ne returneze banii pe bilete. Penibila experienta!
Trenul are niste locuri meschine, 2 persoane normale nu au loc una langa cealalta, iar de vazut nu s-a vazut nimic spectaculos din primul vagon unde am stat noi
## end review sc
Trimis de Camie in 03.05.24 14:15:49
Trimis de Camie in 03.05.24 14:15:49
Validat / Publicat: 03.05.24 16:48:50
Mutat, la reorganizare, în rubrica "AVERTIZĂRI, DE LA LUME ADUNATE - COMUNITATE" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: Calea ferată Oravița - Anina (Semmering-ul bănățean)]
1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
hlli
Alte articole din această RUBRICĂ – AVERTIZĂRI:
- Oct.2024 [Larnaca] Mare atentie — scris în 04.10.24 de BIBILOI73 din BUCURESTI
- Sep.2024 [Nessebar] Țeapă mare la parcare aveți grijă citiți mesajul meu — scris în 14.09.24 de viohoney din BUCUREșTI
- May.2024 [Side, Turcia] Atenție la magazinul de aur!!! — scris în 08.05.24 de Luca95 din BUCUREșTI
- Dec.2023 [Aeroport Munchen] Groaznic — scris în 03.12.23 de ux131866 din DEVA
- Aug.2023 Atentie la neatenție sau Lungul drum către casă — scris în 25.08.23 de Lucia Roxana M. din BUCURESTI
- Aug.2023 Hoti deghizati in politisti civili cu acte false pe autostrada spre Istanbul — scris în 14.08.23 de Dandan2023 din BUCURESTI
- Sep.2022 Asigurare medicală de călătorie Turcia Belek — scris în 29.09.22 de Echo1 din BUCUREșTI