Concediu ratat la Hotel Avenue DeLuxe
Buna ziua,
Suntem in Sunny Beach de joi, la hotelul Avenue Deluxe. 2 adulti si doi copii de 5 si 11 ani.
Cand am intrat in camera, SOC!!! La ora 16:30 inca se mai facea curatenie in camera, dupa ce cu 1-2 zile inainte cazuse tavanul (glet, var) din camera si hol, iar in baie "meseriasul" inca mai lucra sa fixeze niste faianta.
Am cerut o alta camera, la care raspunsul receptionerei a fost: Asta este modelul, vi se pare ca este tavanul cazut". Serios??? Nu am continuat discutia pt ca erau copii fff obositi iar doamnă deja o daduse pe limba materna ca nu intelege ce spun.
Sun la agentia din Romania, la randul lor isi suna partenerul din Bulgaria, toti spun ca vor lua legatura cu hotelul si situatia se va remedia.
Ok... A doua zi ajung de la plaja in camera, si gasim un bilet prin care hotelul isi cere scuze pt neplaceri, oferindu-ne un seif si o sticla de vin, ultima fraza fiind o promisiune ca astazi, a 3a zi de concediu sa ne schimbe camera.
Asa ca pe la 9 dimineata, daca nu am fost cautata de nimeni, ma duc la receptie si intreb care este situatia cu camera mea. "Care camera?? Ce situatie?? Ne-am cerut scuze, ati primit o sticla de vin".
Sa mor!!! Chiar isi bat joc de noi??
DECI NU RECOMAND AVENUE DELUXE HOTEL - SUNNY BEACH.
Cum pot face hotelului o recenzie negativa pt felul cum am fost tratati?? Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi??
Multumesc.
31.08.2017
Concediul s-a terminat. In continuare am ramas cu un gust amar despre locatie, in special despre cei ce il gestioneaza (receptionere, manager). Despre camera mea nu am nimic nou de adaugat, in schimbul disconfortului creat de tavanul picat si frica sa nu cumva sa pice si coltul ramas, pe unul dintre copii mei, m-am ales cu sticla de vin si seiful portabil ????.
In schimb am asistat la alte incidente : un prieten din grup a dorit sa intre la sala de fitness, si cum intrarea din afara era inchisa, a dorit sa intre prin sala de mese, el fiind imbracat intr-un maiou foarte decoltat si un short. Imediat au inceput domnisoarele sa tipe la el si l-au scos afara din sala de mese. In schimb erau permise intrarile rusoaicelor imbracate cu costumele de plaja si acoperite cu prosoapele de plaja.
Iar cea mai tare faza a fost cand o turista tinea in brate 2 canisi si se apleca peste masa cu mancare sa le miroasa, parul si balele cateilor ajungand peste mancarea din care luau toti turistii, iar cand am atras atentia stafului de la hotel, stiti ce mi-au raspuns : "Nu avem ce sa ii facem ".
Cam atat am avut de spus. Concluziile le trageti dumneavoastra.
Trimis de Mihabranza in 26.08.17 22:38:48
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Mihabranza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Mihabranza: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Impresiile scrise "live" din sejur sunt de multe ori binevenite - cei interesați în acea destinație pot discuta "în direct" cu cineva de la fața locului, pot pune întrebări, solicita detalii etc.
Totuși, în unele cazuri e recomandat să fie lăsat un "timp de decantare" a impresiilor...
Te rugăm să completezi textul de mai sus cu impresii scrise la finalul sejurului - optim: la întoarcerea acasă.
Poţi folosi linkul EDIT IMPRESII pentru a aduce oricând completări, corecturi, adăugiri textului iniţial.
Opţional: un set reprezentativ de fotografii ar fi deasemenea binevenit pentru ilustrarea articolului şi a sejurului în sine.
Pentru a adăuga poze: amfostacolo.ro/pic_addnew ... 57&ridAnt=81297
Până atunci, articolul este păstrat în STAND-BY
IMPORTANT: Rog anunță-ne când ai terminat (scriind un ecou, aici) - pentru a şti c-a sosit timpul să publicăm impresiile.
Cu mulţumiri pentru înţelegere.
Și poate, între timp, ajungeți să scrieți și despre alte aspecte ale sejurului, nu doar despre tavanul camerei (care într-adevăr nu e ok, dar care pentru mine, cel puțin, nu ar fi un motiv suficient pentru ”un concediu ratat”...)
- Jul.2023 O vacanta reusita — scris în 30.10.23 de PiticVerde din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Nu recomand! — scris în 25.08.19 de geany_m din IASI - nu recomandă
- Aug.2017 Avenue — o alegere buna! — scris în 23.05.18 de DanielaGrig. din DUBLIN - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Serviciile lasă de dorit — scris în 16.08.16 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Avenue Hotel Deluxe, un hotel de 4 stele — scris în 06.08.16 de gaf38ani din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Super hotel, condiţii spre 4 stele! — scris în 19.07.16 de dany11 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O locatie de lux la un pret rezonabil — scris în 19.08.15 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ