Hotelul este cotat la 4 stele superior.
La 2 min de hotel sunt statia de tren si 2 statii de tramvai. Trenul S7 e pentru aeroport, tramvaiul 0 pentru Prater si tramvaiul 71 pentru Ring. Pe Ring ajungi foarte usor si pe jos cam in 15 min (mers cascat gura :))).
Cam la 5 min de mers pe jos spre Ring, pe langa Belvedere inferior, este o berarie faina Salm Brau.
Zona in care se afla hotelul este o zona de ambasade si este liniste. Camera noastra a avut vedere spre curtea interioara si n-am avut probleme cu somnul.
Am avut o camera dubla superioara ~30 mp cu mic dejun inclus. Micul dejun chiar a fost diversificat spre suprinderea mea. Baia este potrivita ca marime, practica si bine dotata.
Clima era setata pe 26.5 si a facut fata foarte bine temperaturilor ridicate de afara (~38 grade).
Internetul este wireless in lobby si prin cablu (l-am luat de la receptie) in camera. Merg foarte bine amandoua si nu sunt porturi blocate in caz ca obisnuiti sa lucrati remote.
Ca si probleme: personalul de la receptie vorbeste o germano-engleza indescifrabila pentru mine si cei de la curatenie ar putea fi mai atenti.
Trimis de Amarylllis* in 04.07.12 13:19:14
- A fost prima sa vizită/vacanță în AUSTRIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Amarylllis*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.19511000 N, 16.38460700 E - neconfirmate încă
- Jul.2008 Cel mai bun hotel din Vienna — scris în 29.07.08 de aburika* din PLOIESTI - RECOMANDĂ