Evident, din poze arata intr-un fel. Ce-am gasit acolo era cu totul altceva. Pentru inceput, domnisoarele de la receptie nu ne gaseau rezervarea (pe care-o facusem pe Booking dar pe de un card gol), dupa ce ca eram obositi de pe drum, a trebuit sa mai asteptam si jumatate de ora in picioare la receptie. Dupa ce s-a rezolvat, am dus masina in garajul subteran - hotelul este ca un bloc, intr-o zona de periferie, la 12-13 statii de tramvai de centrul Vienei. Despre Viena ma voi abtine in a comenta, pentru ca asta ar insemna sa scriu si sa tot scriu... numai de bine, fireste.
Sa revin la hotel - eu nu vad de ce este de 4*. Mobilierul este vechi, geamurile de lemn, scorojit si mancat de vreme, un televizor vechi ca la bunica acasa... dar camerele spatioase. Enorme, as putea spune. Baile la fel, mari si foarte ingrijite. Cand iesi pe hol, te simti ca intr-un camin de nefamilisti. Liniste... oarecum. Daca n-as mai fi fost in Viena (tot la 4*) as fi ramas uimita de cat de urat arata un hotel la ei... dar pot sa spun ca speram sa fie mai ok. Cam dezamagitor...
Hotelul este departe de centru, ma repet - 12-13 statii de tramvai dar asta este un lucru bun, pentru ca oricum vrei sa umbli, sa vizitezi, sa te plimbi (si in nici un caz cu masina!)
Nu am avut micul dejun inclus si nici nu l-am achizitionat de la hotel deoarece nu prea mancam dimineata... ne lua foamea abia dupa vreo cativa km buni de mers pe jos! :)
In afara de mobilierul vechi si de demult, mi-a placut ca era ingrijit si curat, patul era odihnitor, dimineata imi beam cafeluta la masuta din camera, uitandu-ma pe geam... a fost frumos, dar a doua oara nu as mai reveni.
Trimis de prajiturica* in 24.07.12 02:16:53
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (prajiturica*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.18093881 N, 16.37342691 E - neconfirmate încă
@dcuanita: Buna!
Contact
Austria Trend Hotel Favorita
Laxenburger Straße 8-10
1100 Wien
Asta este adresa hotelului...
- Aug.2012 Austria Trend Hotel Favorita Viena, mofturi multe pentru ofertă minimă — scris în 11.11.13 de unq din BOTOȘANI - nu recomandă
- Aug.2012 Four stars?! Never ever! — scris în 19.08.12 de Bambash din BUCURESTI - nu recomandă