Am hotarat anul acesta sa merg impreuna cu parintii si fratele meu in Grecia. Dupa lungi cautari si documentari despre o anumita locatie si hotel am ales Hotelu Atrium 4*, Pefkohori, Halkidiki.
Cu putina frica despre tot ce auzisem despre Bulgaria ne-am facut curaj si am plecat cu autoturismul personal spre Grecia cu viteza regulamentara si toate actele in regula, foarte atenti la indicatoare. Cand ne -am dus am traversat pe la Calafat unde taxele s-au scumpit foarte mult intre 30-40 euro dar ne-am intors pe la Giurgiu unde am platit doar 2 euro.
Bulgaria nu a fost atat de inspaimantatoare cum ne asteptam... Nu am fost opriti niciodata de politie si nu am avut alte incidente in afara faptului ca am facut pana. Si la schimbarea rotii am fost ajutati de o familie de bulgari (romanii care treceau pe acolo refuzand sa opreasca). Bulgaria are peisaje minunate si drumuri mult mai bune ca la noi si multe indicatoare.
Cand am intrat in Grecia nu am platit nici o taxa, drumul era foarte bun iar peisajele si mai frumoase. Soferii erau foarte respectuosi spre deosebire de Romania.
Dupa 12 ore de mers am ajuns in satul pescaresc Pefkohori din peninsula Halkidiki. Desi e un sat are foarte multe magazine, restaurante si alte locuri unde -ti poti petrece timpul.
Hotelul Atrium este situat putin mai sus, pe o colina la 700 m de plaja. Este foarte mare si dispune de toate facilitatile de care ai nevoie intr - o vacanta.
Camerele (au baie proprie, frigider, balcon, tv si o priveliste minunata) erau curatate zilnic, prosoape schimbate mereu si lenjeria la fel de des schimbata.
Personalul se poarta ireprosabil. Incepand de la receptie pana la restaurant si bar.
Noi am avut all inclusive si pot spune ca e cea mai buna alegere. Am avut mancare delicioasa, foarte bine gatita, feluri diferite in fiecare zi... Nu am cuvinte sa descriu toate felurile de mancare de acolo, incepand de la aperitive, salate, ciorbe, fripturi si toate erau mereu proaspete.
Chelnerii erau foarte amabili si zambareti si din personal fac parte si cativa vorbitori de limba romana.
Piscina cu apa curata si pentru copii si pentru adulti, barul langa piscina de unde serveam bauturi gratuit (all inclusive) pe care le puteam lua fie la piscina fie in camera.
Hotelul dispune de masa de biliard (5 euro/ora) si tenis de masa, de camp, teren de voley, baschet, un program bine stabilit de aerobic cu un antrenor si cu acelasi antrenor jocuri la piscina sau la terenuri la ore diferite;
Transportul la plaja este asigurat de hotel cu un microbuz la diferite ore 10-11-12-14-16-18 iar la plaja dispui de sezlonguri umbrele, masute si paturi de plaja gratuit daca vei comanda o bautura (preturi relativ mici 2-3- euro),
Apa este de vis, atat de limpede si de albastra insa plaja are putine pietricele, nu foarte mari care nu sunt un obstacol.
Va recomand acest hotel, aceasta locatie si in primul rand Grecia pentru ca nu se compara cu alte locatii de pe litoralul romanesc.
In cateva cuvinte am avut parte de vacanta vietii mele, o vacanta de vis intr-un loc de vis.
Puteti vizualiza si cateva poze.
Trimis de Tania22 in 28.06.11 14:11:14
- A fost prima sa vizită/vacanță în GRECIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tania22); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Tania22, bine ai venit pe site, ai scris un review foarte bun, te mai asteptam si cu alte impresii din vacantele tale.
- Aug.2016 Un sejur excelent! — scris în 04.09.16 de turist din cluj din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Hotel bun cu o politica de doi bani — scris în 11.08.16 de vargacalin din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2015 O vacanta reusita — scris în 20.07.15 de anonim123 din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 De incercat — scris în 01.07.14 de make_barosanul din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Concediu reusit — scris în 02.09.13 de teoseras din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezamagitor , nu 4* — scris în 27.08.13 de danielsun din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2013 Un concediu dezamagitor — scris în 17.08.13 de shedow69 din ARAD - nu recomandă