"Concediu mult visat"-VICTORIA GROUP- HOTEL ATRIUM-ELENITE-BULGARIA
As vrea sa va informez despre concediul petrecut in Bulgaria, la adresa mai sus mentionata, despre mancarea dezastroasa pe care ne-au servit-o si pe care nu v-o recomand.
Personalul este sub orice critica, nu stiu engleza deloc, eu unul nu am putut comunica. Nu exista spatiu suficient pt. a lua masa, nu sunt mese destule pt. toti turistii.
complexul arata foarte bine, dar stiti vorba aia "afara-i vopsit gardul inauntru-i leopardul", asa am patit noi. Inca din prima zi am gasit un muc de tigara in legumele mexicane iar cand i-am arata sefei de sala ea a dat din umeri si a zis ca nimeni nu fumeaza la bucatarie;
in nici o zi nu am vazut macar o pulpita de pui, eu nu am avut ce sa-i dau fetitei mele; seara serveau ochiuri prajite, ciolane de porc ca la caini, cei de la bar nu stiau sa faca un cocktail ce am observat e ca nu eram singurii nemultumiti, mai erau destui.
Trimis de gabriela* in 03.07.11 20:21:18
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gabriela*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.70221110 N, 27.80959940 E - neconfirmate încă
@gabriela, 90% din rw. tau este despre masa si serviciile restaurantului desi ai acordat note si altor servicii pe care nu le-ai argumentat in articol. Cu siguranta sunt turisti interesati sa afle cat mai multe amanunte, mai ales pentru ca cele doua impresii anterioare au avut note bune, recomandand acest hotel.
cand am scris acest rw. eram inca acolo si nu aveam semnalul la net atat cat as fi vrut.
hotelul este ultimul din complexul respectiv, iar ca sa beneficiem si noi de gustarile dintre mese trebuia sa mergem pe jos in jur de 10 min. si niciodata nu mai aveau nimic (fast food, sandwich, dulciuri, etc). animatorii nici nu mai ajungeau la noi pe plaja, fiind ultimii, sa ne anunte ce distractii urmau sa aiba loc in timpul zilei si seara.
noi am avut camerele mici, televizoare cu diagonale cele mai mici, cu bateriile de la toaleta ruginite, cu o mocheta pe jos murdara si prosoapele patate si rupte.
plaja era cu nisip si multe pietre, mai ales in apa cauzandu-ne multe rani la picioare.
la masa, in fiecare zi s-a servit paine prajita in ou, soia pane, legume ca si garnitura. noi am mancat rosii, castraveti, branza si masline, fructe si multa baclava (cred ca am mancat baclava pt. toata viata, dar nu aveam altceva dulce).
intr-adevar complexul arata foarte bine, iti ia ochii, ca peisaj, ca si constructie, dar cand intri nu mai e la fel. aqua-park-ul probabil este singurul loc despre care nu ai ce sa comentezi.
mentionez ca nu eram singurii nemultumiti. poate ca daca nu am fi fost si in turcia, unde totul a fost perfect, ba chiar ne-a depasit asteptarile, nu am fi avut impresia asta.
- Aug.2018 NU — scris în 15.08.18 de Grauceanu din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Sunt acolo, adică în acest hotel infect — scris în 24.07.18 de MariusBR din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2013 Maxim 3 stele — scris în 03.08.13 de Alina.P din ROMANIA - nu recomandă
- Jul.2013 Nu recomand acest hotel — scris în 13.07.13 de Daniel59 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2011 Dezamagit de Atrium Beach — scris în 22.08.11 de adrianmadaras din BAIA MARE - nu recomandă
- Jun.2011 A doua oara in Bulgaria - Hotel Atrium, Elenite, Burgas — scris în 13.04.13 de codryna din SECTOR 6 - BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2011 Mult mai slab la servicii cazare/masa dar relaxant — scris în 09.07.11 de pedrito_007* din BUCURESTI - nu recomandă