Nu pot sa spun decat ca a fost cel mai dezamagitor concediu din Bulgaria
Ce nu mi a placut:
- hotelul este la distanta de plaja lucru pe care il stiam dar nu stiam ca aceasta distanta se parcurge urcand si coborand scari pe langa tomberoanele din spatele hotelurilor si care sincer sa fiu la ora pranzului cand te intorceai de la plaja erau un adevarat chin.
- de curatenia in camera am avut parte doar in 3 zile din cele 6 si atunci dupa ora 13!!!
- mancarea era de slaba calitate si nu prea aveai ce alege dar nici nu mureai de foame.
- orarul de la toboganul de apa din spatele hotelului coincidea cu orele de somn ale copiilor...
- activitati pentru copii si programele de seara au lipsit cu desavarsire...
Plaja, nisipul si marea au fost super...
Trimis de virgos9ro in 01.08.19 11:04:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: sunny beach riu evrika albena ralitsa superior
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (virgos9ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@virgos9ro: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 62&ridAnt=95275
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Excelent — scris în 22.08.21 de cocolosh* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Atlas - un hotel pentru familisti — scris în 27.07.18 de ABC_99 din PLOIEşTIORI [PH] - RECOMANDĂ