Sejurul a fost foarte frumos.
Trimis de pandora in 15.04.10 11:56:42
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pandora); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Parca ne-ai fi scris o vedere de la mare, trimisa catre cineva caruia ti-i tarsa sa scrii, dar totusi ai o obligatie)
Pe acest site NU ai nicio obligatie, sa stii... Daca vrei sa ne scrii, ne poti scrie, dar gandeste-te ca oamenii carora te adresezi se asteapta si-ar dori totusi sa citeasca (mult) mai multe detalii...
Ma rog, sa fie primit asa cum e, e important fie si din punct de vedere al notelor pe care le-ai dat.
Poate data viitoare gasesti totusi mai mult timp sa ne scrii cu mai multe amanunte, ne-ar ajuta, sa stii...
ei, se poate?!?
tu de ce l-ai ales? nu cumva pentru ca ai citit mai multe despre el? hai, incearca si da si tu ceva, la randul tau, celorlalti turisti; fa-i dornici sa mearga la acel hotel! cu doar o fraza, nu convingi pe nimeni!
@dragos, si totusi a convins... Aceste 5 cuvinte au primit 800 puncte...
krondia: dap, au convins doi utlizatori - unu mai "echilibrat" si mai "profund" ca altul. )) -- ar fi suficient, de fapt, sa-ti spun despre cine e vorba si ti-ai da singura seama...
Ma rog, dezavantajele... democratiei -- voturile ne sunt egale, indiferent de gradul de... (whatever, o gramada de criterii ar putea fi trecute aici)
ce tare e review-ul asta..............poate vezi ca ia superbonus
N-ar fi exclus, probabil ca webmasterul trebuie sa se gandeasca la o noua formula de acordare a superbonusului. Ne-am inmultit, prieteniile s-au inmultit, astfel ca este foarte usor sa castigi un superbonus chiar daca n-ai scris nimic. Poate pentru 12-15 voturi sa se acorde SB, dar deja nu mai este treaba mea si cred ca sunt complet off-topic.
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Excelent — scris în 22.08.21 de cocolosh* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor — scris în 01.08.19 de virgos9ro din BACăU - nu recomandă
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ