Am ajuns la hotel dupa un drum de 5 ore, am gasit hotelul destul de repede si ne-am cazat fara surprize.
Camera destul de spatioasa, curatica si care avea un televizor mic mic si stricat :).
Personalul hotelului foarte obosit si fete acre.
Restaurantul daca se poate numi asa foarte mic iar fetele de masa cred ca erau nespalate de la sezonul trecut.
MANCAREA: trei legume combinate in sapte feluri, de aici si multitudinea de salate, doua plite cat tigaia mea de acasa care trebuiau sa mutumeasca un hotel intreg (timp de asteptare pentru o bucatica mica, mica, mica de carne, cca 30min).
Fructele au fost variate: mere nectarine si caise. A, da, intr-o seara pepene, imaginati-va viteza cu care disparea!
Bautura: ceva colorat facut din foarte multe pastile, sucurile nedefinite, cred ca din aceleasi pastile, cafeaua colorata si atat, Cred ca in bodegile de la noi din tara mai bine zis de la tara, toate bauturile enumerate mai sus sunt de 100 de ori mai bune.
Despre torturi eu nu le-am vazut, doar niste paine inmuiata in apa cu zahar, o rulata care in fiecare seara isi schimba doar culoarea si un cozonac cu gem in el, cred ca tot din medicamente facut gemul. Loc de joaca pentru copii: 2 leagane care inevitabil duceau la cearta intre natiuni.
Piscina imensa, o strabateai din 7 pasi, iar cea a copiilor din maxim 2 pasi de pitic (toboganele de la piscina copiilor nu au functionat mai mult de 1 ora tot sejurul).
Pentru un sezlong la piscina trebuia sa punem ceasul sa sune la ora 7 (ca tot eram in concediu) sa fac rezervare.
Sa nu uit, lipsa internetului. Semnalul WI-Fi era doar langa receptie si foarte slab, palpaia, din cand in cand :)
Intr-un final, bine ca nu ne-am imbolnavit de la mancare, bine ca a fost vreme frumoasa si am ajuns sanatosi acasa. poate ca sunt eu carcotas dar mai mult de 3 stele nu face hotelul.
Trimis de alexcuv* in 06.07.13 21:54:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena, Balcic, Nessebar
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alexcuv*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@alexcuv: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti daca este mult de mers pana la plaja. Dupa orientarea mea, presupun ca hotelul este cumva in spatele "cladirii" cu picioarele de fata! O fi vreun club ceva... Asadar, pe unde se merge la plaja si cat de departe este? Va multumesc anticipat.
@florimadalina: Buna, hotelul este cam la 1,3km distanta de plaja. cel mai repede se ajunge prin spatele hotelului pe stazile cu tarabe. Sejur placut!
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Excelent — scris în 22.08.21 de cocolosh* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor — scris în 01.08.19 de virgos9ro din BACăU - nu recomandă
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ