Am fost la acest hotel in perioada 26-30. 08. 2009. Am ajuns la ora 17 si am fost cazati imediat. Am primit o camera curata cu balcon, pat dublu si pat suplimentar.
Programul pentru servit masa in sistem all inclusive este foarte bun: mic dejun 07: 30-10: 00; dejun 12: 00-14: 00; cina 18: 00-21: 00. Ca dotari hotelul are un restaurant frumos si incapator cu terasa exterioara, mai multe baruri, piscina exterioara cu spatiu pentru copii mici, piscina interioara, sala de fitness, amfiteatru pentru spectacole de animatie, locuri de joaca amenajate pentru copii,
internet wireless in zona receptiei. Mancarea a fost foarte buna si variata in sistem de autoservire, dar in cazul bauturilor, acestea erau slabe calitativ si erau servite de ospatari pe baza de comanda si pe baza unei cartele folosita in mod exclusiv acestui scop. De la hotel la plaja se fac 5-6 minute pe jos printr-o zona urata si neamenajata. Pe plaja umbrelele si sezlongurile se pot inchiria cu 7leva/zi fiecare, dar se poate sta pe plaja in afara zonelor delimitate (in special la malul marii). Vremea la sfarsit de august a fost foarte buna (27-30C ziua in aer si 24C in apa). In concluzie, a fost un sejur reusit petrecut la un hotel bun.
Trimis de mmbarbu in 01.09.09 10:53:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena(Varna), Sf. Constantin si Elena(Varna),Sunny Beach(Burgas)
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mmbarbu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Excelent — scris în 22.08.21 de cocolosh* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor — scris în 01.08.19 de virgos9ro din BACăU - nu recomandă
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ