Nu stiu cum este vara pe litoralul lor, insa noi am fost la Atlas de Paste, cand hotelul era plin de romani (un balamuc total), din cauza preturilor mici.
Prima tragedie hotelul are o parcare foarte mica 15 - max 20 masini, iar capacitatea hotelului este foarte mare, era full, toti romanii veniti cu masina, nu am avut loc de parcare si ne-am trezit cu masina ridicata pe platforma DIN FATA HOTELULUI, pe trotuar, unde mai erau zeci de masini. Am platit 30 euro sa o ridicam, dupa un scandal la receptie, unde am stat cu copolul in brate si le-am cerut explicatii, insa degeaba.
In camere era frig, noi eram cu copil de 1 an jumatate, si alti zeci de copii erau, cand le-am cerut explicatii ne-au aruncat niste aeroterme pt a ne incalzi.
Mancarea a fost mediocra... insa aici nu mai comentez, in 3 zile am mancat un mic dejun si un pranz... Ne-am trezit duminica dimineata cu frigiderul incuiat si mancarea copilului si laptele scos din frigider... explicatia receptionerei a foat ca luni vom pleca toti in masa si suntem prea multi ca ei sa faca receptia camerelor sa vada daca am consumat ceva din bar!!!
sa mai continui??? cred ca v-am convins sa ocoliti hotelul Altas, unde daca stiam nu mergeam niciodata!!
Trimis de vivi_mariana86 in 27.04.11 13:10:06
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vivi_mariana86); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Urata experienta ati avut! Multumim ca ne-ai spus si noua si bine ai venit pe site, chiar daca nu a fost o experienta placuta!
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Excelent — scris în 22.08.21 de cocolosh* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor — scris în 01.08.19 de virgos9ro din BACăU - nu recomandă
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ