Am fost pt. a doua oara in Bulgaria. Prima data in Albena la hotel Com. unde am fost foarte placut impresionata de servicii si mancare, care a fost ffff. diversificata.
Anul acesta am fost la Nisipuri, hotel Atlas. Am fost multumita de servicii, angajatii se purtau mai reticent cu noi spre deosebire de cum se purtau cu turistii nemti.
In schimb mancarea a lasat de dorit: multa intradevar dar de proast calitate, cas, salamuri, prajituri etc. din cele mai ieftine. Multa si proasta.
In fiecare zi aceleasi feluri de mancare, de am ajuns sa ne fie greata de aceeasi mancare, in fiecare zi la amiaz si seara aceeasi. Ce ramanea la amiaz ne dadea seara. La fel si cu fructele, erau reci de cum le scoteau din frigider si statute. Bauturile la fel cele mai ieftine.
Am fost un grup mai mare, de 6 familii, aproape toti avand copii. Din a treia zi am inceput sa ne imbolnavim, in special copii, varsaturi, diaree, febra f mare. Ce ma surprins f mult este ca am vazut si alti copii vomand prin lift sau la piscina. Si asa am tinut-o tot sejurul plus o saptamana dupa ce am ajuns acasa. Concluzia pe care am tras-o a fost ca am facut toxi infectie alimentara, confirmata si de doctor.
In plus plaja lasa de dorit, nu ai unde sa-ti pui prosopul, te obliga sa-ti cumperi sezlong cu umbrela.
Anul viitor cu siguranta ocolesc Bulgaria.
Trimis de muresan alina* in 13.10.10 14:01:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: ALBENA- HOTEL COM
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (muresan alina*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
”Anul viitor cu siguranta ocolesc Bulgaria
Un hotel nu reprezinta toata aceasta frumoasa tara mai ales ca ai afirmat ca prima vacanta in aceasta tara a fost una deosebita si foarte placuta.
Poate din cauza problemelor de sanatate si nemultumirile voastre generale.
De curiozitate: ati baut cumva apa in restaurant care nu era imbuteliata?
Eu iti spun bine ai venit pe site, probabil vei avea experiente mult mai placute de povestit.
Pacat de experienta neplacuta pe care ati avut-o, dar nu te descuraja, nu se termina Bulgaria la Atlas si nici la Nisipuri.
Uite, eu am fost in patru hoteluri la vecini pana acum si nu mi s-a intamplata nimic.
Un vot de incurajare
TOŢI AM AVUT APA MINERALA, ADUSĂ DIN ROMÂNIA.
@muresan alina
Pe viitor te rog nu mai scrie cu majuscule, deranjeaza la citit si nu este tocmai agreabila aceasta scriere.
Da si noi o sa ocolim Bulgaria, in special hotel ATLAS, unde am platit un sejur degeaba, fiindca ne-am intors acasa mai devreme.
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Aug.2021 Excelent — scris în 22.08.21 de cocolosh* din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor — scris în 01.08.19 de virgos9ro din BACăU - nu recomandă
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ