EXCELENT
Bună tuturor,
Am stat la acest hotel în perioada 14-21 august 2021.
În primul rând vreau să vă mărturisesc faptul că înainte de a ajunge la Hotel Atlas am citit foarte multe review-uri pe internet. Foarte multe dintre aceste review-uri erau cu 5 stele din 5 dar fără detalii iar cele negative se refereau la câteva aspecte.
Îmi pare rău să spun asta dar cele negative nu reflectă realitatea. Să vă dau câteva exemple. Am citit că nu ai săpun în cameră. Nu este adevărat, ai săpun și gel de duș în baie (ambele sub formă de dispenser), se poate observa din pozele făcute de mine.
Am mai citit că liftul se bloca. Nu este deloc așa. M-am plimbat cu liftul de cel puțin 10 ori pe zi, având camera la etajul 5. Fiind doar două lifturi, evident că se opreau între etaje pentru a lua și alți oaspeți dar așa funcționează un lift.
De asemenea am mai citit că nu s-a făcut curățenie în cameră. Nimic mai fals, în fiecare zi s-a făcut curat, s-a schimbat hârtia igienică, s-au schimbat prosoapele (dacă le lăsai pe jos), în fiecare zi am primit o sticlă de apă plată în frigider, nimic de reproșat la capitolul curățenie.
Noi am avut o cameră dublă cu două paturi normale și unul suplimentar pentru copilul nostru, o cameră mare și spațioasă, cu balcon unde aveam o masă de plastic și două scaune. În baie am avut uscător de păr. Pe balcon am găsit un uscător de rufe unde am agățat în fiecare zi prosoapele și alipii de baie uzi.
Piscina foarte curată, apa limpede și caldă. Piscina interioară la fel de curată dar mai rece.
Acces gratuit la sala de fitness unde puteai să joci tenis de masă, totul inclus în pachetul Ultra All Inclusive.
Mâncarea foarte gustoasă și foarte diversificată: salate, supe, preparate din carne diferite în fiecare zi, fructe, deserturi, absolut tot ce trebuie pentru o masă copioasă. Sunt de părere că și cei mai pretențioși găseau ceva de mâncare.
Barul de lângă recepție foarte bine aprovizionat cu băuturi locale dar și importate. Se făcea coadă pentru că erau foarte multi turiști dar asta nu înseamnă că nu aveai ce să bei.
Personalul hotelului muncește non-stop pentru clienți și nu am nimic de reproșat.
Singura problemă reală este parcarea (hotelul precizează faptul că locurile de parcare sunt în limita locurilor disponibile)
Distanța până la plajă foarte mică (în jur de 10 minute erai la plajă).
În concluzie, un hotel excelent cu un raport calitate/preț foarte bun.
Recomand cu căldură să mergeți la acest hotel!
Trimis de cocolosh* in 22.08.21 21:18:50
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cocolosh*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.
- Aug.2023 Se putea si mai bine, se putea si mai rau — scris în 25.08.23 de Miha1989 din BRASOV - nu recomandă
- Sep.2019 Foarte mulțumiți, am reveni oricand! — scris în 08.09.19 de Ionel Pop din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Dezamagitor — scris în 01.08.19 de virgos9ro din BACăU - nu recomandă
- Jun.2019 Frumos, dar... — scris în 29.07.19 de cipriansebi din BACAU - nu recomandă
- Aug.2018 Hotel Atlas — scris în 14.08.18 de Miki79 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Recomand familistilor - [hotel] Atlas — scris în 06.08.18 de Dragonw din TECUCI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel Atlas - un hotel pentru familisti — scris în 27.07.18 de ABC_99 din PLOIEşTIORI [PH] - RECOMANDĂ