A fost o vacanta reusita, asteptarile mele nu erau prea mari (pentru ca acum 3 ani in urma am fost in Corfu si am ramas total dezamagita) comparativ cu ce am gasit acolo, un hotel excelent de 5 stele pozitionat pe malul marii (ce-i drept nu cu o plaja tocmai mare), servirea, curatenia in camere si mancarea ireprosabile, totul ca la carte.
Mancarea diversificata si pentru toate gusturile, in cele 7 zile nu am intalnit un fel de mancare care sa fie data de 2 ori, curatenia in camere se facea in fiecare zi iar personalul hotelului foarte ospitalier.
Il recomand ca un hotel pentru tinerii casatoriti dar si pentru familii.
Trimis de madalina neagu in 12.10.11 15:51:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: CORFU
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (madalina neagu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.82864400 N, 20.83989100 E - neconfirmate încă
@madalina neagu: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jul.2016 Frumos, dar nu de repetat... — scris în 27.07.16 de cosmy3105 din MEDIAS - nu recomandă
- Jul.2013 Dragut, desi nu chiar 5 stele — scris în 01.03.14 de A&N din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 NU! Zakynthos Hotel Eleon Grand Resort 5 stele!! — scris în 28.07.12 de bcc din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2012 Vacanta la Eleon Grand Resort — scris în 25.07.12 de Gabise din ORADEA - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Zakynthos, o insula ca-n Rai... Hotel Eleon Grand Resort & Spa... nu chiar la fel cum ai crede! — scris în 24.07.12 de anca b din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Frumos la superlativ — scris în 16.02.12 de cornelstan din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 O insula deosebita... — scris în 10.09.11 de xx koko xx din PASCANI - RECOMANDĂ