Impresii hotel Athens Lotus 4*
Hey, hey!
Voi scrie cateva impresii despre hotelul la care am fost cazati in vacanta noastra din Grecia-Atena.
Pozitionarea hotelului foarte buna dpdv al transportului in comun. Cum iesi din hotel, faci dreapta si ajungi la gura de metrou. Fix langa este o taverna unde poti manca si bea un vin rosu foarte bun.
Hotel curat, personal amabil, camera cu balcon, micul dejun nu foarte diversificat. In fiecare dimineata am avut acelasi meniu (branza, cascaval, omleta, oua fierte, rosii, castraveti, morcovi, masline, bacon, cereale, lapte, cafea, ceai) se schimba doar dulcele. Primesti factura la plecare fara sa fii nevoit sa ceri ????. Aerul conditionat nu functioneaza daca ai ferestrele deschise.
Un minus mai este galagia continuua. Mai ales pe timpul nopii. Scuterele lor sunt sub orice critica. In ultima dimineata ne-a trezit la ora 6:00 o macara care ridica niste muncitori sa spele geamurile unei firme. A huruit in continuu pana am plecat din hotel.
Per total nu am fost foarte multumita. Mai mult de 3* nu ii dau acestui hotel.
Trimis de Iree in 06.09.18 08:10:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Iree); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.98720930 N, 23.72134980 E - CONFIRMATE
@Iree: Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)===
Mutat în rubrica "Athens Lotus Hotel, ATENA" (nou-creată pe sait)
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.