Astris Sun Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Sejur la Astris Sun Hotel
Astris sun Thassos
Un hotel drăguț cu bune si mai putin bune. Voi încerca sa punctez aspectele importante pentru a fi util următorilor vizitatori ai paginii.
Biletul fost luat prin agenție din Decembrie pentru jumătatea lui Iunie 2018.
Hotelul are 2 tipuri de camere: renovate si vechi. Cele renovate arată bine tare si se afla la parter, etajul unu si câteva la 2. Noua, bine-nțeles, ptr ca suntem prin agenție veniți, ne-au fost repartizate cele vechi.
Vechi înseamnă cu mobilier “ca de pe timpul lui Ceaușescu”, cu sertare fără mânere, cu “șifonier” fără rafturi sa ți pui hainele, cu paturi din lemn, cu salteau la nivelul lui, daca te întorceai pe-o parte te loveai in marginea lui.
Baia era ca din anii ‘90, cand intrai in ea mirosea foarte urat, probabil de la canalizare, cu un ventilator care nu mergea oprit niciodată, daca mergeai la toaleta noaptea, trezeai toată casa.
Aerul condiționat era doar contra cost.
Curățenie se face in fiecare zi, din punctul asta de vedere, un atu, lenjeria si prosoapele sau schimbat la mijlocul sejurului de 7 zile.
Personalul si patroana au fost foarte amabili, nu avem nimic de reproșat.
Piscina se poate folosi fără restricții, noi nu am stat decât intr-o dupa amiaza de sâmbăta, cand sa făcut si seara greceasca. Asta însemnând ca masa de seara se servește in spatele hotelului la piscina si se fac pe gratar frigarui si cartofi prăjiți si alte feluri de mâncare de la Bucătărie.
Noi am beneficiat de demipensiune, in general ai ce mânca, nu pleci flamand, decât daca ești adeptul cartofilor prajiti si a snitelelor, si daca ești certat cu legumele.
Una peste alta am fost multumiți de sejur, exceptând confortul camerei, mai ales daca se sta pe partea din fata a hotelului, atât noaptea cât si dimineata trec mașini, autocare, si daca aveți ghinionul sa treacă si câte un motociclist care își testează puterea motocicletei, adio somn.
Trimis de Viorelfoto in 19.07.18 00:24:24
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thassos, Angelica Hotel; Halkidiki
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Viorelfoto); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.58322180 N, 24.64200520 E - CONFIRMATE
Bun, echilibrat review de debut, merită remarcat
@Viorelfoto: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 83&ridAnt=87448
- Aug.2022 Oribil — scris în 27.08.22 de Mai Mariana din IASI - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță liniștită — scris în 23.12.22 de gabi-67 din SIGHISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Superb — scris în 17.07.21 de Raly82 din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Astris Sun — scris în 06.08.18 de Raluka34 din MIOVENI [AG] - nu recomandă
- Jul.2018 Sejur... in the middle of nowhere — scris în 04.08.18 de aldebaran din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2017 Cazare Astris Sun — scris în 21.07.17 de DANIELIONEL din PLOIESTI - nu recomandă
- Aug.2016 Satisfăcător — scris în 31.08.16 de edu123 din BUCURESTI - RECOMANDĂ