Astir beach hotel
Am ajuns pe data de 20.06.18 la receptie totul a fost ok, ne a cazat destul rapid, am primit camere la etajut 3 unde aveam 4 paturi si un patut de copil deoarece eram cu un bebe de 5 luni, a doua zi am stat la piscina hotelului care este super, noi am stat pe sezlongurile de la piscina si mergeam in mare care e la cativa pasi de hotel, a doua zi am vizitat o insula nelocuita Crissy island undeam stat toata ziua, recomand sa vizitati cqt mai multe chestii, noi am mai fost si la un aqua park unde ne am distrat pe cinste.
Legat de hotel ppt zice ca nu e de 4 stele, un 3 poate... masa a fost ok desi am avut doar mic dejun si cina a fost ok, dar pentru 100 de euro sar fi meritat si all inclusive deoarece ai bauturi incluse, noi ne am luat de la supermarketul de langa unde au preturi ok, luai sticla de vin cu 4 euro, bere cu o 1.50 cutia, sucuri si apa la preturi ok.
Programul artistic este in fiecare seara, este o rusoaica cheala si o negresa care fac spectacol, daca veniti cu copii este super ok pentru ca fac animatir mai mult pentru cei mici.
Statiunea este ok, linistita, cam mica dar daca vii cu familia si nu cauti destrabalare e ok. In mare parte recomand acest hotel. O sa pun si cateva poze sa va faceti o ideie.
Trimis de alejandro112 in 25.06.18 13:38:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Thasos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alejandro112); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 35.33422700 N, 25.29835700 E - neconfirmate încă
- Jul.2017 Dragut, dar nu m-as mai duce :) — scris în 19.08.17 de lianacioban din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jul.2017 Recomand — scris în 08.07.17 de bazaita din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Recomand cu drag — scris în 24.07.17 de Razvanmun89 din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Mare dezamagire: aici se fura! — scris în 05.07.15 de jana2015* din BAIA MARE - nu recomandă
- Jun.2014 Astir Beach - un hotel bun — scris în 03.07.14 de marsus din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Atenție, se fură în acest hotel! — scris în 12.07.13 de camelia1 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2012 Locatie frumoasa, hotel bine amplasat, calitate medie spre buna a serviciilor — scris în 08.08.12 de alexandrad din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ