Am fost in iulie 2011 la astera in Nisipurile da aur... a fost ok.
La granita a fost prima experienta oarecum nasoala, bulgarii aveau doar vigniete valabile o luna deci mai scumpe, 15 euro. La iesire din Russe a un radar in rest drumul e ok se merge cu 100 constant.
Statiunea e foarte incurcata cu multe unic sensuri... dupa ce m-am invartit o juma de ora am luat escorta un taxi (5 euro).
La casele de schimb sa aveti grija la curs. 1.9 e ok vedeti sa nu scrie un alt curs pe foaia pe care o semnati inanite de tranzactie.
Parcarea e free si pazita nu au fost probleme... la alte hoteluri costa cam 7 leva pe zi.
Important e ca hotelul are free sezlongori pe plaja altfel costa 30 de leva (60 ron) /pe zi si nici nu ai unde sa faci plaja daca nu platesti. Asadar costuri mai mari la Astera in cadrul biletului, dar ti le scoti din parcare si sezlong.
Hotelul e in prima linie, mancarea e buna si multa, bautura la fel, recomand Martini bianco... va doresc un concediu fain... apropo am plecat cu o agentie din constanta.
Trimis de dinicu in 19.08.11 13:24:34
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dinicu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28095100 N, 28.04271900 E - CONFIRMATE
@dinicu: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Jun.2023 Mare dezamagire — scris în 27.06.23 de Maria_Elena* din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2023 Un hotel... dezamagitor. Pentru o vacanta aici... ocoliti!! — scris în 18.04.23 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 De Paste in Bulgaria — scris în 22.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Astera Hotel & Spa Hotel — scris în 08.08.22 de G@2 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 A fost frumoasă vacanța cu toate minusurile și plusurile ei — scris în 05.09.21 de MarianaM65 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Tepari - Fugiti ! — scris în 21.07.21 de ux121083 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2021 Relaxare pe vremea 'ciclonului' — scris în 26.06.21 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ