Cel mai bun hotel din Nisipurile de Aur dupa umila mea parere. Nu am ce sa reprosez, incepand de la camera frumoasa, curata, cu priveliste spre mare. Mancarea foarte buna, gustoasa, suficienta. Fructe foarte bune si de calitate: cirese, pere, mere, banane, portocale, kiwi. Inghetata cu topinguri la fiecare masa. Prajituri deosebite ca forma si gust.
Un plus pentru sucuri... erau la dozator dar erau marca Pepsi si asta v-o spun cu siguranta... f. bune. Bautura de la baruri era de calitate si de import. Nu sunt un bautor, dar am savurat in fiecare zi cel putin un Martini. Am mai incercat Cinzano, Ricadonna, Jim Beam. Foarte tare. Ca si constatare personala ma asteptam la mai multi bautori in hotel, tinand cont de nr. rusilor si romanilor, dar nu a fost asa... lumea decenta.
Alte plusuri: parcarea free si pazita, fete dragute care faceau entertainment la piscina, piscina superba, personal dragut.
Alt plus plaja privata cu bar care era aprovizionat tot timpul si care erau free. Mare lucru pt. ca nu am mai vazut un hotel sa ofere acest lucru. De exemplu cei de la hotel Arabella care e super cotat si in dreptul caruia era plaja noastra nu beneficiau de nimic si-i costa atat de mult sezlongul ca preferau sa stea pe cearsaf la limita plajei private.
Foarte tare sala de fitness.
Recomand cu caldura.
Trimis de adinaise in 04.07.11 23:30:51
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Iberostar Sunny Beach
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (adinaise); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28095100 N, 28.04271900 E - CONFIRMATE
Perfect! Ai un vot de la mine dar vrem si niste poze asa ca sa fie de 10+.
- Jun.2023 Mare dezamagire — scris în 27.06.23 de Maria_Elena* din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2023 Un hotel... dezamagitor. Pentru o vacanta aici... ocoliti!! — scris în 18.04.23 de raduluigi din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2022 De Paste in Bulgaria — scris în 22.08.24 de delinyka din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Astera Hotel & Spa Hotel — scris în 08.08.22 de G@2 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 A fost frumoasă vacanța cu toate minusurile și plusurile ei — scris în 05.09.21 de MarianaM65 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Tepari - Fugiti ! — scris în 21.07.21 de ux121083 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2021 Relaxare pe vremea 'ciclonului' — scris în 26.06.21 de eklor din CONSTANTA - RECOMANDĂ