EXCELENT
Asli Hotel3 / MENIU
Excelent la bani dati
Datorita conditiilor pandemice si informatiilor confuze am, nu era pe site ul Mae nici o inf oficiala cum se intra in Turcia in 31 mai, am plecat lacdrum in 30 mai si am ajuns cu o zi mai repede in Marmaris, am apelat la Boking si cu 27 de euro am luat cazare la hotel asli 3 stele.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera mare cu balcon
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Am luat doar micul dejun, dar a fost mai bine ca la 5 stele
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Nu are sector de plaja
Trimis de cosmin radu in 04.06.21 15:42:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Cam peste tot
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosmin radu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.84423030 N, 28.25556897 E - neconfirmate încă
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 103215&hid=2791.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
@webmasterX: coordonatele sunt ok, am incercat sa incarc poze dar nu ma lasa, o sa incerc de pe alt browster
@cosmin radu: ce înseamnă „nu mă lasă” -- ce mesaj primești?
@webmasterX: alow mi browster to acces photo sau camera, am incercat din setari dar nu am gasit nimic la mi browster, am mai incarcat de pe telefonul asta in septembrie dar voi incarca daca nu poze de pe alt telefon, mai am o sapt de vacanta si vor mai fi 2 rw
@cosmin radu: cel mai probabil ți se cere permisiunea ca browserul să acceseze fotografiile din telefon
ar trebui răspuns pur ți simplu „Yes” = că îi dai voie programului să le acceseze - și gata -- programul va accesa pozele, vei alege poza sau pozele pe care o / le dorești, apoi le vei încărca
@webmasterX: era simplu dar nu ai yes doar o subpagina care dispare rapid
@cosmin radu: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
@eug: nimic deosebit, ca turist poti circula oricand, feribotul merge si noaptea, duminica
in schimb e totul inchis mai putin benxinariile si mag de mancare, restaurantele livreaza pt acasa, prin statiuni sunt si deschise o parte, mergi noaptea ca esti singur pe sosea
@cosmin radu: am citit pe undeva ca ti se da un cod, sau numai cu avionul?!
@eug: hash, nu ti se da trebuie sa ti l scoti singur, intri pe conditii de calatorie in turcia, pe site ul mae si iti spune unde trebuie sa intri, aplicatia pe telefon nu fct, vezi la oras se trece orasul principal spre ex la kussdasi se selecteaza Izmir apoi selciuk, la bodrum si marmaris se selecteaza Mugla parca si apoi bodrum sau marmaris, trebuie trecuta si adresa hotelului, asta nu ti o cere in vama, dar te poate opri politia, mie nu mi a cerut o nimeni