Mă aflu încă, cazata, împreuna cu soțul meu [aici]... este o vacanța ratata.
Miros oribil de canal in tot hotelul, in special seara, mancare in bătaie de joc, unele salate miros a acru, probabil le tot combina între ele de pe o zi pe alta, carne f putina, dacă n-ar veni grupuri de străini in fiecare seara, cred ca n-ar gati carne deloc.
In camera se ia doar gunoiul si se face patul, prosoapele pot sta si 5 zile neschimbate, doar dacă le lași jos, atunci le schimba. Când faci baie, curge apa de sub cada... ca sa nu mai zic ca stai 5 min pana curge apa calda.
Ce mă deranjează cel mai mult este plaja... nu ca ar fi mica... ci ca e f murdara, apa La fel, 2 m de alge La mal, plus cotoare de mere, ambalaje, manusi chirurgicale am văzut azi in apa... noi nu am putut intra.
Sincer nu merita 4 stele... 3 cu mare indulgenta... pt cine vine prima data in Turcia, poate e frumos, insa pe noi ne-a dezamăgit total... f
Multa mizeria, nu numai La hotel... peste tot!
Trimis de Azaleea in 04.10.12 13:14:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Guzelcamli, Hisaronu
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Azaleea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.81968500 N, 27.26572500 E - neconfirmate încă
@Azaleea: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, parandu-ne rau, in acelasi timp, ca sunt dintr-o vacanta mai putin placuta; te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare (sa speram mult mai placute)
@Azaleea, imi permit sa va dau un sfat, pt ca din cate observ mai aveti multe zile de stat acolo!
Si mai mult, pt faptul ca plaja este asa cum e... fa un mic efort, zilnic si iesi de la Arora, in sosea, ia un dolmus, nu cred ca te costa mai mult de 2tl pe sens si mergeti la Diamond Beach. Daca rogi soferul de pe microbuz te va lasa acolo fara nici o problema! Plaja este nemaipomenita, curata, nisip f fin, intrare in mare lina si apa f mica aprox. 250m in larg. Ai si o mica terasa, in caz ca doresti ceva. Macar in acest fel, scapi de acel miros pestilential despre care vorbesti tu si nu numai, pt ca am citit pe acest site si parerea altor turisti, parere care sustine spusele tale.
Cauta sa nu-ti strici vacanta, incearca macar o zi sa faci ceea ce ti-am sugerat, cat despre mancare... sunt atatea market-uri incat nu merita sa mananci salata imborsita!
Mirosul de care se plang multi este din cauza faptului ca orasul Kusadasi nu are o retea de canalizare, ci fose septice, care sunt golite zilnic de acele masini de vidanjare. Acelasi miros l-am intalnit si eu in 2009, in zona clubului Ephesia, era o astfel de fosa in apropierea gardului ce delimiteaza resortul. Fosele au un fel de grilaj deasupra, nu au capace cum sunt cele de canalizare de la noi.
- Jul.2015 O vacanta reusita. — scris în 16.01.16 de all4u* din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta vesela — scris în 17.06.14 de Grigorie Mihail din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezastru — scris în 24.08.13 de gabibuzau din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2013 Vacanta cu peripetii — scris în 26.07.13 de Luminita Rebej din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Modest — scris în 08.11.13 de VOIAJ din BACAU - nu recomandă
- Sep.2012 Horrora — scris în 29.09.12 de turkishdelight din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2012 Sejur low cost — scris în 16.09.12 de cristi.ene1976 din BUCURESTI - nu recomandă