![](/images/printer_off_32.png)
In primul rand, inainte de a pleca in Turcia trebuie sa va interesati putin: stelele pe care le stim noi din alte tari nu se vor regasi si in Turcia. Acolo 4 stele inseamna mereu 3. De aceea am si ales un hotel de 4 stele si nu de 3.
Am citit cu atentie ce scria pe site-ul agentiei referitor la hotel inainte de a face rezervarea si mi se pare ca am gasit fix ce mi s-a oferit.
Da, bauturile erau naspa (mai ales vinul, pe care doar l-am gustat si nu mi-a mai trebuit), dar era specificat ca vor fi bauturi locale. Singura bautura buna era berea.
Personalul mi s-a parut foarte amabil si te intelegeai usor cu ei ori in romana, ori in engleza.
Mancarea era diversificita, chiar daca se cam repeta, dar aveai de unde sa alegi astfel incat sa nu te plictisesti. La micul dejun iti faceau pe loc ori clatite, ori omleta, pe langa tot ce gaseai in mod obisnuit. Singurul lucru care m-a dezamagit in privinta mancarii a fost faptul ca nu am gasit deloc baclava la desert (erau multe feluri de prajituri, dar nici o baclava) si cam putine fructe (doar pepene si struguri).
Despre plaja nu pot sa va spun nimic, pentru ca ori am fost in excursiile optionale, ori am stat la piscina. Piscina era foarte curata, gaseai mereu sezlonguri, muzica buna, barul aproape, ni s-a parut perfect. Va recomand sa luati croaziera de o zi pe mare, este absolut superb peisajul si faceti baie intr-o mare perfecta!
Hotelul e cam departe de centrul orasului, dar se ajunge usor (cam in 10 min) cu un microbuz care vine des si trece pe o strada la 2 minute de hotel. Noi am fost de mai multe ori pana in oras si la intoarcere era de ajuns sa-i spunem soferului numele hotelului si oprea el unde trebuia.
Curatenie se facea zilnic, dar daca vreti sa va fie schimbate prosoapele, lasati-le pe jos in baie si vi le schimba fara problema. Noi ne-am prins de treaba asta abia dupa 2 zile.
Ca si concluzie, mie mi se pare ca de banii dati, am primit fix cat trebuia si sunt foarte multumita de vacanta avuta si recomand acest hotel.
Trimis de Ciufutica in 16.10.11 12:43:44
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ciufutica); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.81968500 N, 27.26572500 E - neconfirmate încă
@Ciufutica: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
@cristim10: Nu, hotelul Arora nu are si tobogane la piscina.
- Jul.2015 O vacanta reusita. — scris în 16.01.16 de all4u* din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta vesela — scris în 17.06.14 de Grigorie Mihail din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezastru — scris în 24.08.13 de gabibuzau din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2013 Vacanta cu peripetii — scris în 26.07.13 de Luminita Rebej din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Modest — scris în 08.11.13 de VOIAJ din BACAU - nu recomandă
- Oct.2012 Dezamagire totala!! — scris în 04.10.12 de Azaleea din ROşIORI DE VEDE [TR] - nu recomandă
- Sep.2012 Horrora — scris în 29.09.12 de turkishdelight din BUCURESTI - nu recomandă