Ieri, 30.08.11 ne-am intors din Kusadasi - Hotel ARORA.
In ceea ce priveste vacanta a fost una de neuitat. Asa cum spunea si Madalin, incepand de la patronul hotelului care este un adevarat exemplu pentru toti cei care vor cu adevarat sa isi promoveze afacerea, si pana la femeia de serviciu totul a fost de nota 10: ospatarii foarte atenti si serviabili, barmanii draguti si bucatarii foarte veseli: dj-ul era de asemenea atent la tot ce se intampla in jurul lui, si dispus sa faca sejurul tuturor celor aflati acolo cat mai placut, iar directorul de marketing era cat se poate de dragut si atent la toti cei care erau noi veniti si la cei care eram deja acolo.
Amabilitatea, serviabilitatea si profesionalismul lor este intr-adevar de remarcat.
Ceea ce va pot spune este faptul ca sunt originali in tot ceea ce fac, punandu-ne la dispozitie totul (transport, inclusiv ghid in limba romana in cazul in care doreai sa faci o excursie). O adevarata echipa in adevaratul sens al cuvantului.
In ceea ce priveste mancarea - totul foarte bun, proaspat, menu diversificat. Pe aceasta cale, le recomand tuturor celor care vor sa viziteze hotelul ARORA s-o faca cu incredere si pe cei care vor sa isi petreca concediul in aceata locatie sa nu mai stea pe ganduri.
Serile de acolo sunt pline de veselie si nuanta: spectacole in aer liber si divertisment cat cuprinde...
Asa cum spuneam si la inceput -a fost un sejur complet si reusit 100%. Bravo voua baieti ca stiti sa va puneti in valoare calitatile!!!
Salut pe acesta cale pe Halil si pe dl. Sinan si le multumim ca stiu sa ne faca viata mai frumoasa, chiar daca pt. un timp de 7-8 zile.
BRAVO VOUA!!!
Trimis de angelika in 31.08.11 18:03:25
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (angelika); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.81968500 N, 27.26572500 E - neconfirmate încă
@angelika: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
- Jul.2015 O vacanta reusita. — scris în 16.01.16 de all4u* din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta vesela — scris în 17.06.14 de Grigorie Mihail din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezastru — scris în 24.08.13 de gabibuzau din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2013 Vacanta cu peripetii — scris în 26.07.13 de Luminita Rebej din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Modest — scris în 08.11.13 de VOIAJ din BACAU - nu recomandă
- Oct.2012 Dezamagire totala!! — scris în 04.10.12 de Azaleea din ROşIORI DE VEDE [TR] - nu recomandă
- Sep.2012 Horrora — scris în 29.09.12 de turkishdelight din BUCURESTI - nu recomandă