Plaja cam naspa, in rest ne-am simtit bine la Arora
Am fost pe cont propriu, cu o masina in leasing... am avut un pic de emotii legate de toata tevatura asta cu documentele astea cre trebuiesc legalizate... pana la urma vad ca mi-a facut griji degeaba...
cu drumul e chiar ok eu am trecut in bulgaria pe la vama veche....nu au nici o treaba vamesi.... am mers tot drumul prin bulgaria pe langa mare si in turcia cand am intrat la fel lucrurile au decurs fara probleme am stat la bulg-turci cam 15 min.....oricum prin vama prin care am trecut eu parca eram in evul mediu....in rest prietene in turcia poti sa ai si ferari ca nu ai nici o treaba cu drumurile... aia sunt avansati nu ca noi.........
Excursia mea a decurs normal, fara politie nici macar o data, fara radare, iar in vami nu am stat ami mult de 30 de min inniciuna, nici la dus,, nici la intors. Am platit ceva taxe pe drum, dar obligatorii - taxa de drum bulgaria, autobenzi turcia asta e...
Nu am fost pe la nova, ca drumul a fost inchis... am fost pe la stara zagora... Sunt acolo niste curbe pe o distanta de 40 km aproximativ... padure cam naspa sa sti... daca treci pe ziua cred ca e placut dar noaptea e naspa... in rest drumul prin bulgaria pe ruta pe care am mers eu e ok. Drum destul de bun 100-120 km fara probleme... A, am prins inundatiile la ruse, dar drumul a fost redirectionat si nu am avut pbleme de nici un fel...
la hotel Arora a fost beton ..se vede ca este de 4 stele... Exteriorul este beton inalt de 5-6 etaje nu stiu exact....este pozitionat in asa fel incat toate balcoanele au vedere la mare......parte proasta este nu are parcare auto si plaja e nasoala rau... costinestiul nostru e lux... ingusta de 4 -5 metri, valuri numai la furtuna... si intrarea in apa sa nu-ti mai spun... ca si hotel daca nu sunteti cu masina e cam naspa ca e aproape la 5 km de centru si acolo nu ai unde sa mergi... mergeti la plaja in centru la ladies beach cea mai frumoasa plaja... un sezlong 4 lire de persoana umbrela la fel... in acea zona nu iti trebuie preturi ca nu ai ce face cu ele ca langa hotel nu ai nimic si ai tot ce-ti trebuie la hotel crede-ma... ca si preturi in statiune TOTUL E NEGOCIABIL... eu mi-am cumparat o pereche de adidasi de la 85 euro i-am luat cu 55... berea pe terase e 3-4 lire. bere efes Beton
Trimis de skodaro* in 25.01.08 03:03:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (skodaro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.81968500 N, 27.26572500 E - neconfirmate încă
Buna, Imi poti spune si mie ce documente ti-au trebuit ca sa poti merge cu o masina in leasing.ms frumos
- Jul.2015 O vacanta reusita. — scris în 16.01.16 de all4u* din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta vesela — scris în 17.06.14 de Grigorie Mihail din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezastru — scris în 24.08.13 de gabibuzau din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2013 Vacanta cu peripetii — scris în 26.07.13 de Luminita Rebej din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Modest — scris în 08.11.13 de VOIAJ din BACAU - nu recomandă
- Oct.2012 Dezamagire totala!! — scris în 04.10.12 de Azaleea din ROşIORI DE VEDE [TR] - nu recomandă
- Sep.2012 Horrora — scris în 29.09.12 de turkishdelight din BUCURESTI - nu recomandă