In ceea ce priveste mancarea, conditiile de cazare amabilitatea personalului totul a fost foarte bine.
M-au deranjat taranii care mai erau cazati la Hotel si care nu stiu sa se comporte in societate in sensul ca "urlau" in momentul in care dupa 11 noaptea nu mai primesc bautura moka si incep sa injure personalul in romana. Totul li se cuvine ca doar au platit pentru servicii ireprosabile (se asteapta sa primeasca servicii ca si cum ar fi platit 10.000 de euro pentru excursie).
Eu am fost foarte multumit si in ceea ce priveste bacsis-ul a fost placerea mea sa dau pentru servicii de care am fost multumit, fara a imi cere sau macar sugera cineva acest lucru. Sfatul meu este sa lasati de la inceput tips la camerista si la baietii de la bar. Nici cei de la bucatarie nu ar trebui neglijati. Consider ca 15-20 lire in total (30 - 40 ron) nu e o suma mare pentru nimeni pe parcursul a 7 zile pentru a vi se oferi si un zambet in afara de bere moca
Trimis de vladace in 08.07.11 20:20:35
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Aproape de Kushadasi, in Davutlar
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vladace); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.81968500 N, 27.26572500 E - neconfirmate încă
oare de ce romanii sunt obisnuiti mereu cu bacsisuri... nu putem scapa de acest "hobby"... ?
Mai potrivit decat Bacsis ar fi tips... care vine de la occidentali si care ofera tips pentru orice... la americani lasa tips si daca vanzatorul de la magazin se comporta frumos. Este felul in care ii motivezi pe cei care iti ofera servicii sa isi faca treaba si cu zambetul pe buze... pune-te si u in locul lor!
Stai linistit ca bacsisul nu a fost inventat de romani si oricum romanii nu prea lasa bacsis...
- Jul.2015 O vacanta reusita. — scris în 16.01.16 de all4u* din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta vesela — scris în 17.06.14 de Grigorie Mihail din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezastru — scris în 24.08.13 de gabibuzau din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2013 Vacanta cu peripetii — scris în 26.07.13 de Luminita Rebej din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Modest — scris în 08.11.13 de VOIAJ din BACAU - nu recomandă
- Oct.2012 Dezamagire totala!! — scris în 04.10.12 de Azaleea din ROşIORI DE VEDE [TR] - nu recomandă
- Sep.2012 Horrora — scris în 29.09.12 de turkishdelight din BUCURESTI - nu recomandă