Aveam emotii citind toate review-urile pro si contra legate de hotel, insa am fost foarte multumiti.
Camera spatioasa, balcon mare, curatenie zilnica, piscine curate tot sejurul, plaja desi ingusta, ingrijita, umbrelutele si sezlongurile au fost suficiente,
mancarea foarte buna, desi nu erau feluri de mancare speciale sau cu fructe de mare, iar chelnerii si receptionerele amabili si simpatici.
Parerea mea este ca desi conditiile din hotel si apropierea de plaja va poate oferi un sejur frumos, sa nu va limitati in a sta doar la piscina/ plaja, ci sa vizitati statiunea si sa faceti cat mai multe excursii optionale, de preferat sa le achizitionati de la agentiile de turism locale pt. ca sunt mai ieftine.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AnnaIs); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.81968500 N, 27.26572500 E - neconfirmate încă
Plaja hotelui cam ingusta, si adesea se aduna alge pe ea dar cei care sunt responsabili cu adunatul lor isi fac treaba!
Cat a costat sejurul pentru cele 6 nopti acum, in septembrie?
Am vazut ca ai stat 6 nopti. Ai fost cumva cu oferta aceea de 450 lei (6 nopti + autocar) ?
buna... imi spui si mie te rog cum e plaja? adica poti face plaja? ai unde? este adevarat ca hotelul este amplasat mai la periferie? seara... aveati ce face? adica erau petreceri? ai ce face in zona?
Draga georgiana. F, plaja este ingusta, dar curata, cel putin asa era cand am fost in septembrie. Pt. ca majoritatea celor cazati preferau sa stea la piscina, am gasit intotdeauna fara probleme sezlonguri libere. Hotelul este amplasat in afara statiunii, deci daca nu te deplasezi cu microbuzul nu ai ce face. Pretul biletului era destul de mic undeva la 2 lire, 1.50 euro, sper sa nu tin minte gresit, dar mi se parea ok costul biletului. Mergand in afara sezonului, nu se organizau petreceri la hotel. Noi oricum nu eram interesati sa face ceva noaptea pt. ca eram destul de obositi dupa excursiile facute in timpul zilei .
@georgiana. F, ti-as recomanda un hotel in plin centrul statiunii daca accepti! Este totusi neplacut sa te deplasezi cu acele microbuze doar pt a vizita statiunea! Pierzi timp si chiar banuti iar in septembrie daca esti cazat in afara orasului te cam plictisesti! Asa ca... in orice luna ai merge este de preferat un hotel in statiune din mai multe cnsiderente; faleza superba, magazine, viata de noapte, bazar, agentii de la care poti lua excursiile la un pret mult mai mic, posibilitatea de a te intoarce la barul hotelului ori de cite ori vrei o pauza de cafea dupa plimbarile prin oras, etc. Eu am fost de 4ori in Kusadasi si tot nu m-am plictisit!
- Jul.2015 O vacanta reusita. — scris în 16.01.16 de all4u* din ROMANIA - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Vacanta vesela — scris în 17.06.14 de Grigorie Mihail din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Dezastru — scris în 24.08.13 de gabibuzau din BUZAU - nu recomandă
- Jul.2013 Vacanta cu peripetii — scris în 26.07.13 de Luminita Rebej din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2013 Modest — scris în 08.11.13 de VOIAJ din BACAU - nu recomandă
- Oct.2012 Dezamagire totala!! — scris în 04.10.12 de Azaleea din ROşIORI DE VEDE [TR] - nu recomandă
- Sep.2012 Horrora — scris în 29.09.12 de turkishdelight din BUCURESTI - nu recomandă