Dupa ce am citit impresiile scrise de alti turisti despre Chaika, am crezut ca am facut o mare greseala ca am platit sejurul la acest resort. Insa, am fost placut surprinsa sa vad ca lucrurile nu stau asa rau, ba chiar se apropie de ceea ce ar trebui.
E adevarat, cazarea s-a facut dupa ora 15, insa am ajuns la receptie in jur de ora 14:45, coada nu era prea mare, asa ca in 20 de minute eram deja in camera. Camera se afla in corpul F al hotelului Arcadia, avea vedere la piscina, lucru care mi-a placut deoarece piscina se afla in curtea interioara care era foarte frumos amenajata. In camera am gasit tot ce trebuia (prosoape curate, asternuturi schimbate, baia curatata). Intr-adevar, nu era acordata prea mare importanta detaliilor, in sensul ca lipsea perdeaua de la cada chiar daca suportul era montat, lipseau savoniera si papucii de unica folosinta, lucruri ce se cereau pentru un hotel de 4 stele, insa astfel de maruntisuri nu au cum sa-ti strice concediul.
Nu am optat pentru masa all inclusive, am avut doar micul-dejun, asa ca nu a fost nevoie sa stam la coada vreodata. La micul-dejun gaseai de toate: cereale de 4 tipuri cu lapte, miere, dulceata, unt, ceai, cafea, oua fierte, oua prajite, oua jumari, carnati prajiti, bacon prajit, cremvusti, branza, mezeluri, legume, fructe (bananele erau taiate in jumatati ceea ce nu mi s-a parut ok), pateuri cu branza, cornulete cu ciocolata.
Curatenie s-a facut in camera in fiecare zi: se lua gunoiul, se matura, se aducea hartie igienica (am vazut ca unele persoane s-au plans de faptul ca nici hartie nu le aduceau), prosoapele nu au fost schimbate, pentru ca am preferat ca pe cele de la hotel sa le luam la plaja, asa ca in fiecare zi lipseau din camera in momentul in care se facea curat.
Am observat ca orice cumparai din interiorul resortului era mai scump decat in alte locuri, insa nu cu mult. La piscina am avut noroc sa gasim sezlonguri libere, si intr-adevar foarte multe persoane le "rezervau" punandu-si prosoapele pe ele. Apa era foarte curata, insa putin cam rece, dar nu a fost o problema pt ca de cele mai multe ori am fost pe plaja.
Alte probleme chiar nu au existat (poate ne numaram printre cei norocosi). Hotelul avea geamurile cam murdare, dar nici acasa nu stralucesc intotdeauna. Statiunea mi s-a parut foarte frumoasa, cu multe posibilitati de distractie, cu terase si restaurante foarte frumoase, cu chelneri care stiu sa-si castige clientii si portii de mancare uriase. Daca vreti sa mancati extraordinar de bine, va recomand cu multa caldura "THE FUNNY PUB", aflat langa hotel Kuban (voi posta o poza cu mancarea de acolo).
Per total, pentru banii pe care i-am platit la acest hotel, nu am avea ce sa cerem mai mult. Loc de mai bine este peste tot, insa raportul calitate-pret mi se pare de bun-simt.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (iri_oq); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
iri_oq, o sa mut review-ul la rubrica hotelului Arkadia (are rubrica distinct), e mai potrivit acolo.
- Jul.2016 Oribil... Atentie... Luati in calcul comentariile — scris în 19.07.16 de cristina daria din TG MURES
- Jul.2010 Arkadia / Chaika Beach o prima si ultima experienta — scris în 26.07.10 de Delicaterose din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2009 Distractie la MAXIM si raport calitate/pret excelent — scris în 29.07.10 de alexgogs din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Daca tineti la sanatatea voastra, nu alegeti Chaika Beach — scris în 30.08.09 de simona28 din CARACAL - nu recomandă
- Aug.2009 Senzatii tari, aventura, adrenalina intr-un cuvant - CHAIKA RESORT — scris în 23.08.09 de ady.dan din BUCURESTI - nu recomandă