Aris Studios(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Confort și relaxare la un preț decent
Pentru că am văzut că nu sunt recenzii despre acest hotel/studio, am zis să scriu eu câte ceva, pentru a veni în întâmpinarea cititorilor AFA, iubitori de Grecia.
Rezervarea am făcut-o printr-un site de rezervări cunoscut, pentru a sărbători Paștele ortodox în Creta. Prețul, mai mult decât tentant, a fost de 189 euro pentru 6 nopți – cameră dublă cu vedere laterală la mare.
Clădirea de studiouri este așezată foarte convenabil, central, în apropierea unei plaje mici, a portului turistic și a unui dig frumos, dar totusi într-o zonă liniștită. Încă de la intrare ne-a întampinat proprietarul, Andreas, un tip tare plăcut, pus pe glume, care ne-a informat, pe scurt, ce atracții sunt în zonă. Am urcat cu liftul la etajul trei al clădirii, ne-a făcut o scurtă prezentare a camerei și gata.
Camera, mai mare decat majoritatea camerelor în care am fost cazat prin Grecia, are balcon cu vedere laterală la o plajă micuță, străjuită de câțiva palmieri înalți.
Încă de la început, deși nu aveam nicio masă inclusă, Andreas ne-a prezentat chicineta, în care am găsit unt, gemuri, ceaiuri, cafea, ness, ceva fructe, lapte condensat, pâine și altele, suficiente pentru un mic dejun – gratuit.
Dotările chicinetei ne-au depășit așteptările. Pe lângă veselă, avea cuptor cu microunde, cuptor electric, toaster, sandwich maker, plită cu inducție, cană fierbător, filtru de cafea, prosoape de hartie, saci menajeri, într-un cuvânt cam tot ce și-ar dori un turist care vrea să mănânce în cameră.
În cameră era un pat matrimonial rezultat din unirea a două paturi single, cu saltele foarte confortabile, o canapea, televizor mic (dar cine stă la televizor în concediu?), aer condiționat, fier de călcat, uscător de păr, seif etc.
Lenjeria impecabilă, prosoape ca noi, totul sclipea de curățenie.
Baia, nu foarte mare, avea duș cu uși de sticlă, săpunuri, șampon, geluri de duș, iar pentru aerisire o fereastră mare, dar și ventilator.
Curatenie s-a facut zilnic, tot zilnic s-au schimbat prosoapele, iar lenjeria de pat la două zile.
Parcarea masinii am facut-o, fără probleme, pe străduțele sau spațiile virane din zonă, mai ales că sezonul turistic încă nu începuse (era la sfârșit de aprilie).
Să nu uit, pentru doritorii de plimbări cu bicicleta, hotelul dispune de biciclete, pe care le închiriază gratis.
PS. Mare surpriză am avut într-una din zile, când proprietarul mi-a spălat mașina (gratis, cum altfel!), care era plină de praf roșu african. Ce să mai zic! Așa e și pe la noi, nu?
În concluzie, recomand acest hotel din toată inima!
Trimis de callatis06 in 30.05.19 16:11:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (callatis06); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Bună recomandarea
Mutat în rubrica "Aris Studios, HERSONISSOS" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)@webmasterX: Da, este ok. Mulțumesc!
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.