Am ales acest hotel pentru 2 nopti petrecute in Atena, de pe booking l-am luat cu 135 euro / 2 nopti, cu plata numerar la sosire, iesi mai ieftin daca achiti in avans in contul lor (98 euro).
Hotelul are 9 etaje, are o reclama formata din litere dispuse vertical, se vad din piata Syntagma,
noi am venit din aeroport cu expresul X95, odata ce ne-am dat jos din expres, l-am si localizat, era la cca 200 m.
Front office deosebit de amabil, 2 lifturi, TV 80cm, saltea noua, fara balcon ce-i drept, din camera se vede ACROPOLE, noaptea e minunat.
Micul dejun bufet suedez (mai rar am nimerit in Grecia bufet suedez),
in camera a fost cald, apa calda a venit foarte repede, la baie existau prosoape curate, sampon, gel de dus, sapun.
Am fost multumiti, recomandam.
Trimis de euON* in 28.11.17 16:46:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (euON*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat în rubrica "Arethusa Hotel, ATENA" (nou-creată pe sait)
Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă SAU (1A) ar fi meritat rubrică nouă, dar crearea ei nu a fost considerată oportună (în acel moment);
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecție.
@webmasterX: Este corecta adresa.