BUN
Arbanassi Selo Hotel(încă) NECLASIFICATĂ / MENIU
Hotel nou, proaspat deschis

Este un hotel nou, deschis pe 1 iunie 2025. Probabil din cauza lipsei de personal, receptia este deschisa doar intre orele 8 si 18. Am ajuns la ora 20 dar am discutat in prealabil la telefon cu domnul de la receptie si a venit special pt a ne face check-in-ul.
Hotelul este atat de nou incat nici locatie pe google maps nu are. Am ajuns mai intai la Bolyarsko selo si de acolo un localnic ne-a indrumat spre locatia exacta. Cumva este pe strada principala pe care sunt 2 restaurante unul in fata celuilalt si magazinul de suveniruri, dar in capatul dinspre periferia satului, nu spre centru. Totusi, distantele sunt mici si se ajunge repede pe jos la orice restaurant din Arbanassi.
Pentru ca fiind asa nou, hotelul nu are inca restaurant, probabil va urma. Micul dejun este cu racituri, nefiind bucatar acolo. (mezeluri multe, branzeturi, oua fierte, legume, iaurt, cereale, gem la cutiuta si masline). Personalul este amabil, dar doar domnul de la receptie cunoaste cat de cat engleza. Sala de mese este intr-o incapere foarte racoroasa, camerele sunt nici mari nici mici. In camera fiind totul nou, era curat, alb, imaculat. Dotarile sunt standard, aer conditionat ok, televizor mic dar smart-tv, dulap încăpător la intrare; baia mare dar dușul direct pe podea, fără cabină, fără perdea, fără un geam, nimic. Am observat ca este frecvent întâlnit modelul ăsta de duș în Bulgaria. În prima zi a fost ok dar de a doua zi se simțea miros de canalizare, destul de neplăcut, baia neavând aerisire naturală.
Un alt aspect care m-a deranjat a fost ca desi în prezentare, poze, era trecută piscina exterioară inclusă în prețul cazării, această piscină era... goală. Am prins niște zile toride și ar fi mers o răcorire in piscina. Camerele dau toate spre piscină, care este cumva in curtea interioară din spate, dar ce folos, că o vedeam fără apa! Nu am renunțat la ideea de bălăceală si am fost acolo unde am aterizat inițial, la Complex Bolyarsko, unde au super piscine atât interioare cât si exterioare, dar bineînțeles contra cost.
Camera noastră triplă nu avea balcon, dar sunt si camere care au. Recepția este primitoare, veselă si modernă, de acolo se urca spre etajul camerelor, care au fost toate ocupate! Cam 80% români, restul bulgari. Multe familii cu copii mici, dar si grupuri de prieteni. Se pot face excursii spre cascade, spre canioane, spre peșteri, doar ca aceste atracții nu sunt semnalizate pe nicăieri, nu am găsit hărți, pliante, indicatoare, nimic. Dar am venit cu temele facute si cu informațiile despre treasee luate de pe afa, deci totul a fost ok.
Ne-am simțit bine la Arbanassi, este liniste si turism de calitate. Am remarcat ca la orice restaurant am mâncat, la Arbanassi sau Veliko, si orice am comandat, timpul de așteptare a fost scurt, gen 15 maxim 20 de minute. Prețurile rezonabile, porțiile generoase, ospătărițe tinere, zâmbitoare si amabile: peste România la acest capitol.
Trimis de FrancescaClara in 12.06.25 10:11:44
- Alte destinații turistice prin care a fost: Munchen, Paris, Coasta de Azur, Perigord, Bordeaux, Praga, Veliko tarnovo, Praga, Avignon, Barcelona, Amsterda, /Amstelveen
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (FrancescaClara); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.09767182 N, 25.66639612 E - neconfirmate încă
Mutat în rubrica "Arbanassi Selo Hotel, ARBANASSI" (nou-creată pe sait)
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”
@FrancescaClara: rog aruncă o privire peste următorul link amfostacolo.ro/src_google ... p.php?hid=29016.
- - dacă click simplu nu funcţionează: fă click-dreapta pe acel loc, apoi alege, din meniul ce va apărea, "Ce se află aici" ("What s here?")
Arată bine camera, dar la baie mi se pare cam chioară lumina
Nici faptul că n-are, măcar, o perdea între duș și restul spațiului nu este OK! Cred că s-au grăbit să-i dea drumul, să facă bani pentru completările necesare!
N-am ajuns, încă, în Bulgaria, chiar dacă-i la o aruncătură de băț! Ba, mint! Am fost în Nessebar unde ne-a plăcut tare mult Toți prietenii mi-au lăudat cazările, serviciile și mâncarea de-acolo!
Cine știe
, poate vom ajunge cândva și acolo!
Felicitări!!!... și, cum fac de fiecare dată în ecourile mele, îți trimit - virtual - mulți