Am fost o zi din sejurul facut vara asta la Nisipuri si la Aquapolis, mai mult impinsi de la spate de copii. Cum hotelul in care stateam nu avea amenajari gen tobogane si jocuri de apa la piscine, am zis ok, sa o bifam si pe asta.
Locatia e fain amplasata, chit ca urci la trepte de te saturi pana ajungi acolo. Platesti la intrare 33 de leva ca adult si 16 leva pentru toti copiii care au inaltimea intre 90 cm si 1,20 m (si fiecare copil e pandit si masurat, nimeni nu scapa;)).
Sunt multe sezlonguri, destule locuri cu verdeata si umbra, toalete curate, mai multe puncte de vanzare de bauturi si snack-uri, unul dintre ele inclusiv pe "malul" piscinei, exista cateva scaune de bar in piscina.
Sunt tobogane "de mare viteza", tobogane pentru copii foarte ingenios construite ca un soi de labirinturi in piatra, o "sosea" de apa pe care te poti plimba cu colacul, vreo 3 jacuzii cu putere diferita, etc.
Una peste alta, ai ce face. Nu am termen de comparatie, nu am fost la alte aqua park-uri, acesta mi-a placut insa pentru ceea ce ofera, chiar si daca e sa stai o zi intreaga, te cam jupoaie...
Trimis de natypatras* in 01.08.11 20:33:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (natypatras*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 43.28153800 N, 28.03545400 E - neconfirmate încă
Imi poti spune te rog cum ati ajuns la aquapolis... ati luat ceva autobus local, trenuletul din statiune?
- Jul.2012 De toată jena, la preţul cerut — scris în 23.07.12 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - nu recomandă
- Sep.2011 Parcul foarte frumos. Mancarea proasta! — scris în 04.09.11 de robertpopa22* din PLOIEșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Aquapolis Nisipurile de aur Bulgaria — scris în 31.07.11 de ReZeVe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Aquapolis, o oaza de distractie — scris în 06.09.10 de mitzulik din PLOIESTI - RECOMANDĂ