Dupa toate revievurile care oricum sunt din 2012, mi-am luat inima in dinti si impreuna cu sotia am plecat spre Aquamarine.
Da, hotelul este [acum?] de 4 stele, doar restaurantul a ramas de 3.
Referitor la ce era prin 2012, acum este mai bine, oricum carcoteala pe mine ma lasa rece, faze ca schimbatul lenjeriei de pat. etc, nimeni nu cred ca acasa la ei schimba in fiecare zi schimba cearceaful si in sejururi au aceeasta pretentie. In fine nu vreau sa va aburesc prea mult.
Referitor la mancare, nu era laturi cum altii pe aici au spus, la fiecare masa de pranz si cina era pui, porc si peste, cartofi prajiti, orez, legume, cartofi copti, etc, oricum suficienta. Micul dejun era de fiecare data acelasi, dar asta nu a fost deranjant. Bauturile ca peste tot nationale, doar ca bauturile de la tec care le stiam de acum trei ani când am fost ultima data la Bulgari s-au schimbat in bine. Acuma sunt mai multe sortimente si toate cu gust.
La noi problema mare a fost cu terasa si anume locuind la ultimul etaj, cred ca doar acolo a fost problema, am gasit excremete de soarece, lucru nepermis la un hotel fie el si de doua stele. Problema a fost ca nu am deschis usa terasei cat am stat sa nu care cumva sa intre prin bagaje. Am fost la receptie, fara prea mare tamtam, au trimis femeia de serviciu sa curete dar degeaba ca au aparut iarasi, schimbarea camerei nu a fost posibila deoarece era full hotelul. Oricum era plin de englezi, romani noi si inca o familie.
Problema cu rezervatul sezlongurilor la fel si aici ca-n majoritatea hotelulurilor.
Distanta pana la mare un pic cam departe, dar nu e o problema, un pic de miscare nu face rau nimanui.
Deci per total, puncte bune, hotelul cu toata neplacerea cu terasa, piscina.
Mediu mancarea, unde se putea mai bine si rele rozatoarele din terasa care bine ca nu au patruns in camera, sezlongurile destul de putine si care daca nu erai pe faza se ocupau destul de repede si cam atat.
Trimis de dany28340 in 09.07.15 00:13:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Sunny Beach, Hotel Kalina Garden
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (dany28340); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.67925400 N, 27.70593100 E - neconfirmate încă
La primul review încărcat pe sait, @dany28340: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva imagini "updatate" ar fi binevenite - pentru a încărca foto din sejur ori minisejur: click aici.
- Aug.2017 Horror — scris în 18.08.17 de Caty1 din BUZăU - nu recomandă
- Jun.2017 Nu recomand nimănui! — scris în 10.06.17 de Livia1 din BUCURESTI
- Jun.2017 Nu recomand - se fură din camere şi nu se face absolut nimic în această privinţă — scris în 06.06.17 de MayaMe din BUCUREşTI
- Aug.2012 Mizerie, posirca, tzeapa suprema — scris în 31.08.12 de suiramatinoi din CALARASI - nu recomandă
- Jul.2012 Nu fiti carcotasi — scris în 01.08.12 de damadania din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Bad! Very bad — scris în 27.07.12 de seby63 din FOCSANI - nu recomandă
- Jun.2012 Sejur hotel Aquamarine — scris în 30.09.12 de paulas* din IASI - nu recomandă