Am fost pt al 2-lea an in hajduszoboslo, de data asta in luna septembrie la sfarsit de marti pana duminica.
Pt ca data trecuta am fost decat la strand am incercat si aqua palace. Pentru ca sunt un nebun pretentios desi recunosc si admir totul la acest complex am cautat sa-i gasesc minusuri pt ca prea a fost atata de laudat.
Iata ce am gasit: Daca ar putea sa vada si staff-ul ce bine ar fi...
1 in cursul saptamanii nu functioneaza toate instalatiile la capacitate
2 apa termala de la sectiunea pavai nu e la fel cu cea din strand, e mai rece si mai diluata fapt confirmat si de alti romani cazati la hotel apolo si care aveau si ei apa termala la hotel si care au fost si in strand
3 intr-o zi a plouat afara si ploua si in incinta asa ca au inchis 1/3 din zona
4 caldura se baga cu economie
5 mancarea de la bufet scumpa putina si proasta, vb din punctul meu de vedere gurmand, de aceea cer bani extra sa nu te duci in strand sa mananci mai bine si mai ieftin
6 cred ca 75% din angajati nu stiu engleza cel putin si se uita tamp la tine am cerut o mancare care se terminase 3 zile la rand si nu au stiut sa-mi raspunda
7 copii nesupravegheati care nu au voie in zona sub 14 ani arunca cu pietre si au infundat o scurgere
8 am cerut un formular de satisfactie clienti in engleza pt ca in romana oricum nu conteaza, cu greu m-am facut inteles cu casiera, engleza canci, erau numai in germana si poloneza si maghiara
9 ca si concluzie cred ca afacerea nu prea mai merge pt ca vand bilete prin terti cu discount intre 10-30% poate si mai mult asa ca nu va aruncati eu am rezervat prin zoli cazare, niste romani mai deosebiti care-i recomand cat pot numai sa va tineti de cuvant si sa dovediti ca sunteti civilizati sub toate aspectele...
Trimis de catana in 26.09.15 21:35:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- 10% reducere ptr orice membru inregistrat AmFostAcolo
La primul set de impresii dăruit comunităţii, unul bun dealtfel, să-i spunem lui @catana bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
”eu am rezervat prin zoli cazare, niste romani mai deosebiti care-i recomand cat pot numai sa va tineti de cuvant si sa dovediti ca sunteti civilizati sub toate aspectele...
Din câte înţeleg v-aţi cazat la Zoli Apartments... Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
- Apr.2019 Aqua Palace Hajdusobozlo — scris în 21.04.19 de dan.apostica din BACAU - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Topogane și saune - distracție și relaxare pentru toată familia — scris în 14.02.19 de istvana din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Dec.2018 Revelion Aqua Palace Hajduszoboszlo — scris în 07.01.19 de andradadany din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Hajduszoboszlo sau ce se intampla cand ungurii devin minoritari in propria tara! — scris în 23.12.18 de scoty din RO - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Trei zile de răsfăț la 'paradisul apelor termale' Aqua Palace din Hajduszoboszlo — scris în 14.09.17 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jan.2017 Balaceli de seara — scris în 21.02.17 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - nu recomandă
- Jan.2017 Revelion „închiloțat” (2) — scris în 08.01.17 de andi1972 din ROMâNIA - RECOMANDĂ
- 10% reducere ptr orice membru inregistrat AmFostAcolo -
IMPORTANT: pentru biletele consumate pana in 9 martie, reducerea este de 20%
Solicitarile se pot trimite in limba romana