Un hotel de tranzit bun pentru odihna inainte de a pleca in insule
Recomand inainte de imbarcarea din Pireu, o noapte de odihna la hotel Appolo din Atena. Acest hotel poate fi folosit si la intoarcerea din insule, dupa o noapte petrecuta pe vapor, cu un somn mai putin odihnitor. Hotelul este bun si ca baza de plecare pt. a vizita Atena.
Hotelul nu are parcare proprie dar se poate parca in fata receptiei pe strada, fara probleme, sau pe alea de linga hotel este loc pt. parcarea a 2-3 masini. Pt. aceasta nu este nevoie de rezervare si nu presupune costuri suplimentare.
Alt mare avantaj este ca de la etajele 4-5-6 se vede Acropole in linie dreapta care este situat la 2 km. A sta in Atena si a avea priveliste spre Acropole este un lucru nemaipomenit. Accesul la hotel este facil gps. indrumindu-te fara probleme spre hotel in aglomerata Atena. Hotelul nu este cine stie ce, dar are conditii rezonabile, camerele au balcon, baia este ok. Aer conditionat in fiecare camera.
Hotelul ofera mic dejun, saracut, dar acceptabil. Cei de la receptie sunt amabili. Hotelul are lift si o terasa pe acoperis cu vedere la Acropole. Accesul la metrou facil la 150 metri.
Cu metroul puteti ajunge la toate punctele de interes extrem de usor. Pe jos, in centrul istoric, se poate ajunge in 20 minute. Recomand sa va cumparati cartela ce este valabila 24 ore si costa 4 euro. Aceasta o cumparati de la automatele de bilete din statia de metrou.
Zona este una cu case vechi, unele parasite, intilniti si negrii dar nu sunt probleme.Accesul spre Pireu facil in circa 10-15 minute,12 km. de autostrada.Puteti vizita Acrople,muzeul Acropole,zona istorica din jur mergind cu metroul 4-5 statii si muzeul de arheologie la 3 statii de metrou.
Se poate vizita Aegina,Poros,Agistri,Ydra mergind cu metroul in Pireu si apoi cu fery. sau salupele de viteza in insulele mentionate.Accesul fiind foarte facil.
Trimis de octaviansz in 25.08.13 21:07:53
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (octaviansz); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 37.98517051 N, 23.72002959 E - CONFIRMATE
@octaviansz: te rog sa te uiti pe acest site: apollonhotel-athens.com si sa ne spui daca e vorba despre hotelul in cauza.
- Apr.2015 Las´ că merge şi aşa! — scris în 02.05.15 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ