ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.08.2026

BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
DISTRACŢ. / RELAXARE:

River Park Oasis apartment

TIPĂREȘTE URM de aici

In drumul nostru din Grecia spre casa, am mai facut un ultim popas de o noapte in Sandanski, primul oras cum intri in Bulgaria pe la vama Kulata.

Drumul din Preveza si pana in Sandanski l-am parcurs aproape in totalitate pe autostrada si a durat aproximativ 6 ore.  Pe lungi portiuni din autostrada se circula doar pe cate o banda din cauza lucrarilor de reparatii. Ca taxe de autostrada am platit in jur de 20 de euro. Cand am ajuns in vama i-am dat de veste propietarului ca vom ajunge in 30 de minute la adresa. Imediat acesta ne-a raspuns si ne-a oferit indrumari pentru a intra in apartament.

Adresa am gasit-o repede, insa gasirea unui loc de parcare a fost o provocare. Desi apartamentul este aproape de centrul orasului, strada pe care este situat este foarte ingusta si in panta. Trebuia sa urci masina pe trotuar ca ceilalti sa poata trece pe rand, asa de ingust era locul. In apropiere erau si multe garaje si nu le puteam bloca accesul. Cu greu am gasit un loc, insa nu in apropierea cazarii.

Am luat cu noi un minim de bagaje si am plecat pe jos spre bloc. Am urmat indicatiile si am luat cheia din cutia cu cifru de la intrarea in scara si apoi am urcat pe scari pana la etajul trei, deoarece blocul nu avea lift. Am deschis usa de la intrare si am intrat in apartament. Acesta a fost surprinzator de mare de curat si racoros. Gazda ne lasase aerul pornit. Ca un semn de apreciere ca ne-am cazat aici am gasit lasate in frigider, pentru noi, patru sticle de apa plata la jumatate si o sticla de vin alb.

Din holul lung de la intrare aveai acces peste tot. Un hol mare si plin de usi. Livingul open space a fost mare, iar bucatariei parea sa nu-i lipseasca nimic. Pe noi ne-a interest doar sa ne putem face cate o cafea in dimineata urmatoare. Am avut la dispozitie un expresor Dolce Gusto, capsule si plicule cu zahar. De altceva nu aveam nevoie deoarece urma sa mancam in oras.

Cele doua dormitoare au fost mari si cu paturi duble, mari si bune. Lenjeriile si prosoapele au fost curate. Baile au avut fiecare cate o cabina de dus cu hidro masaj. La unul dintre dusuri insa nu am putut regla temperatura apei. Apa era foarte fierbinte, astfel ca am fost nevoiti ca toti trei sa folosim pe rand doar un singur dus. Ambele bai aveau intrarea din hol.

Din living si din dormitoare se putea iesi pe un balcon care inconjura pe trei laturi apartamentul. Acesta insa nu era foarte lat. Era mobilat doar cu o masuta si doua scaune. De pe balconul din living se putea vedea si auzi raul care curgea in apropiere, parcul de sub dealul unde eram cazati, orasul si multa, multa padure.

Cand am coborat din bloc ca sa mergem sa mancam si sa ne plimbam prin centru, am facut la stanga si am mers o portiune de drum pe strada apoi am coborat pe trepte o panta destul de lunga care ne-a scos direct pe aleile parcului orasului. Apoi dupa doar 200 de metri eram deja pe strada pietonala din centru.

Apartamentul in sine a fost ok insa drumul in panta si strada foarte ingusta nu sunt usor de urcat sau de coborat nici pe jos si nici cu masina. Zona in sine desi avea destule imobile recent construite si nu era departata de centru, arata ca o zona de la periferie. Si iluminarea strazii pe timpul noptii a fost deficitara, insa desi am avut o oarecare teama pentru siguranta masinii si a lucrurilor lasate in ea, nu s-a intamplat nimic neplacut.

A doua zi dimineata am baut o cafea si am coborat cu bagajele la masina. Am lasat cheia in cutiuta de la intrare si am plecat spre casa. Drumul a fost ok, insa pana la Giurgiu sa aveti grija pentru ca sunt 5-6 sectoare de drum unde se masoara viteza medie. Acestea sunt semnalizate din timp pe Waze.

La final pot spune ca a fost o calatorie lunga, atat ca timp dar si ca distanta (3000 km), insa placuta. De multa vreme ne doream o vacanta asa de lunga insa a trebuit sa asteptam sa iesim la pensie ca sa o putem face. Deci prima noastra vacanta in calitate de proaspeti pensionari a fost o experienta placuta pe care daca vom fi sanatosi am vrea sa o repetam mereu in fiecare vara.

Va multumesc pentru rabdarea avuta pentru a citi despre lunga noastra vacanta si va doresc la toti vacante frumoase si cat mai placute.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame

Trimis de cristimicle in 05.08.26 11:10:10
Validat / Publicat: 05.08.26 11:35:49
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.

VIZUALIZĂRI: 17 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristimicle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P01 [fără descriere]
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită

4 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[05.08.26 11:34:50]

Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente regim hotelier, SANDANSKI" (deja existentă pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

mprofeanuPHONE
[05.08.26 11:55:25]

@cristimicle: Și acestă cazare arată bine, pozele sunt edificatoare! Spații mari, mobilă de calitate, preț bun pentru un apartament cu două camere și living.

Frumoasă descriere, pădurea aproape, râul la fel. Și gazda a fost primitoare, aerul condiționat pornit, sticle cu apă și chiar o sticlă cu vin. Păcat pentru drumul îngust și găsirea unei parcări convenabile. A fost o cazare bună în tranzit.

Să fiți sănătoși și să vizitați alte locuri frumoase! Ca tineri pensionari vă doresc pensie lungă și împlinită! 🤗

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
cristimicleAUTOR REVIEW
[05.08.26 12:12:12]

@mprofeanu: Multumim mult. Toate cele bune si tie.

webmasterPHONE
[05.08.26 12:30:04]

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent (2026) sau anul trecut (2025) ;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
mprofeanu
Alte impresii din această RUBRICĂApartamente regim hotelier:

[C] Copyright 2008-2026 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  • LOGAT? = DA (IntC=1)
  • pagină generată în 0.046190023422241 sec