Ultima plaja pe anul acesta am ales sa o facem din nou in Cipru, mai exact in Larnaca. Si de aceasta data am ales un apartament cu doua dormitoare si doua bai situat central si foarte aproape de plaja Finikoudes.
De la aeroport am plecat cu autobuzul 425 si in circa 30 de minute coboram in statia de destinatie, situata chiar in fata blocului unde urma sa stam urmatoarele 7 zile. Pe fata blocului, la strada, erau cateva magazine. Intrarea in scara blocului era situata in spate, iar la parter am gasit cutiuta cu cifru din care am luat cheia. Am urcat cu liftul pana la etajul intai, deoarece aveam multe bagaje, iar parterul era inalt. Aici era un palier exterior pe toata lungimea blocului din care puteai intra in cele cateva camere de pe etaj. In dreptul apartamenului nostru acest palier era mult mai lat si fusese amenajat ca terasa. Chiar in fata usii apartamentului am avut la dispozitie o masa mare cu patru scaune si un uscator de rufe, pliabil.
Am descuiat usa si am intrat direct in livingul open space. De cum am intrat am apreciat curatenia si marimea acestui apartament. Acesta era mobilat simplu si modern. Avea o canapea cu masuta de cafea si un mare televizor cu peste 200 de programe, numai in limba araba.
Bucataria era dotata cu de toate: plita cu inductie, cuptor, microunde, cana de fiert apa, frigider mare si multa vesela. Un singur lucru ne-a lipsit si acela a fost un aparat de preparare a cafelei.
Din bucatarie aveai acces in una din cele doua bai. Cealalta baie avea intrarea direct din unul dintre dormitoare. Ambele bai au avut dus, au fost curate si destul de maricele. Apa calda am avut la orice ora.
Dormitoarele erau orientate spre strada si au fost mari, ambele avand cam aceiasi dimensiune. Paturile duble au fost confortabile. Toate incaperile dispuneau de aer conditionat. In fiecare dormitor am avut cate un dressing. Geamurile fiind orientate spre strada opreau in mare masura zgomotul masinilor aflate in mers. Insa noapte de noapte treceau cateva motociclete care erau turate la maxim, ca la concurs. Zgomotul lor puternic chiar deraja.
Apartamentul dispunea si de un loc de parcare insa noi nu am am avut nevoie.
Wi fi-ul a mers foarte bine.
Locatia a fost centrala iar distantele pana la plaja sau pana la promenada Finikoudes au fost scurte, de doar 10 minute de mers lejer pe jos. In apropiere am avut multe magazine si terase unde se putea manca foarte bine si la preturi rezonabile. Cum am mai spus, in fata blocului erau statii de autobuz cu foarte multe linii care mergeau peste tot in oras. Comunicarea cu gazda a fost usoara si rapida.
In concluzie si acest sejur a fost unul reusit.
Vacante placute!
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de cristimicle in 02.10.26 18:16:01
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristimicle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente in regim hotelier, LARNACA" (deja existentă pe sait)
Cât au costat biletele de avion?
Și (2) cu cât timp înainte le-ați cumpărat?
- Aug.2026 [Beach Serenity Studio on Makenzy] Un concediu relaxant! — scris în 18.09.26 de anila82 din ORADEA - RECOMANDĂ
- Oct.2025 Luxury 2 bedroom apartment - Larnaca — scris în 22.10.25 de cristimicle din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2024 Revelion in Larnaca [Solaar Apartaments] — scris în 13.01.25 de olteanul2010 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 [Lazuli Beachfront Apartment 61] Un apartament foarte bun, cu câteva mici obiecții — scris în 05.06.21 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Spacious 2 BDR @ Mackenzie — scris în 11.06.19 de diadilia din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- May.2019 [403 Apartment Carisa Artemis Court] O alegere buna — scris în 23.05.19 de viorelgeorgescu din BUZAU - RECOMANDĂ
- Jun.2018 O vacanta frumoasa... in afara camerei! — scris în 12.08.18 de giovi_buru din GALATI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...