Bine v-am regasit dragilor in 2016!
Pe scurt ca nu am chef sa-mi readuc aminte de acest cosmar numit Golden Line de 4*.
Am ajuns la hotel trecand vama prin Ruse. totul a mers perfect. Aveam vignieta asa ca oprirea a fost scurta.
Am ajuns la hotel si prima surpriza a fost cazarea - aveam apartament si mi-au dat suita. Am facut scandal si dupa ce ne-am certat vreo ora am reusit sa obtinem apartamentul dar in partea mai rece a hotelului. Adica mai exact ultima usa pe dreapta in aripa din dreapta. I-am batut obrazul si l-am injurat diect pe [...] de manager, mai avea putin si ma caza in "Albena". Am dat aerul la maxim si cu noroc ca nu aveam termopane cu probleme a fost binisor.
A promis ca nu ramane dator pentru intelegerea noastra. La plecare i-am batut obrazul si dupa ce s-a [...] vreo 5 minute doar doar plecam mi-a dat o sticluta de vin. Sincer am vrut sa dau cu ea de pamant in fata lor dar m-am gandit ca sunt copii prin jur si se sperie...
In fine vrem sa mancam si surpriza doar masa de seara. Ne suim in masina si cap compas Balchik unde am umplut cum trebuie "golul spiritual".
Am vizitat un pic imprejurimile de prin Nisipuri cu gandul la sotie - mare amatoare de suveniruri. Cateva magazine si o taraba cu ceva suveniruri.
Se face ora 7 si hai sa ne ducem la masa.
De aici incepe cosmarul adevarat.
Aglomeratie mare la restaurant - scuze de fapt era o cantina studenteasca.
Ospatari suspecti, etnie necunoscuta, Mancare putina si proasta - nu aveai ce sa alegi.
Cu greu s-a calmat sotia sa nu-i dea managerului in cap cu farfuria goala.
Si sa nu uitam coada ca la impinge tava.
Urat, mancare proasta, vase nespalate, chelneri murdari, prosti, barmani care habar nu aveau de nimic.
Masa de revelion - foarte slaba, organizare inexistenta, muzica de la Iphone 4 si de la niste CD-uri ale unor colegi de suferinta.
Surpriza a fost cand mi-am luat rachie de la bar din sticla nedesfacuta si era galbena pe cand cea pusa in pahare era aproape incolora :) L-am intrebat pe unul din chelneri cu fata de [...] daca a pus apa in bautura si candid a zis ca e de la bar :)
Asa ca dupa vreo 350 de rachie m-am simtit mai bine.
Am avut masa in restaurantul de la -1 dar am inteles ca la cel de la parter a fost dezastru.
Nu au organizat artificii, ci doar o amarata de tombola de 5 leva biletul.
In rest nimic remarcabil.
Adio Golden Line
P. S. Am jucat ping pong la dublu cu niste copii - ce bataie mi-am luat... :)
Trimis de cilie in 03.01.16 18:08:40
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cilie); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@cilie -
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar ilustra perfect textul, fiind mai mult decât binevenite. Sunt întotdeauna căutate şi apreciate de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=18359
@cilie -
Am jucat ping pong la dublu cu niste copii - ce bataie mi-am luat...
Unul din ei era băiatul lui @fanespoitoru!
De rest, îmi pare rau de experiența avută! Ai fost cu @paul radu în restaurant!
Mie nu-mi plac Nisipurile! Prea scumpă, prea de fițe, dar numai cu numele. Serviciile... dezastru. Poate la Albena ar fi fost mai bine! Zic și eu!
La mulți ani!
@Zoazore - Asta e...
La multi ani!
Nu am fost cu Paul in restaurant - el a fost la parter eu la -1,
E prima data cand merg in Nisipuri
”I-am batut obrazul si l-am injurat diect pe [... ] de manager,
Sincer am vrut sa dau cu ea de pamant in fata lor
Cu greu s-a calmat sotia sa nu-i dea managerului in cap cu farfuria goala
chelneri murdari, prosti
pe unul din chelneri cu fata de [... ]
Acum inteleg despre ce e vorba, sunteti si [...], e clar de ce nu va multumeste nimic
Chelnerii trebuie sa fie destepti? Nu stiam.
@vld79: Atenție la limbaj, pe AFA nu sunt acceptate exprimările ofensatoare
- Apr.2023 Am crezut ca am ajuns în alta lume! — scris în 29.04.23 de GINta1964 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Nu recomand. Restaurantul lasă de dorit — scris în 09.08.22 de Oxana din CHIşINăU - nu recomandă
- Jul.2022 Frumos — scris în 09.07.22 de ux125834 din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanta reusita, o recomand si cu siguranță îmi va rămâne o varianta pentru viitor! — scris în 02.09.21 de iuliaioana31 din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Aug.2021 Execrabil — scris în 23.08.21 de ux122110 din TâRGOVIşTE - nu recomandă
- Jul.2020 Parfum de tei și mici neajunsuri! — scris în 06.07.20 de istratescu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Am fost foarte multumita — scris în 29.08.19 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ