REZONABIL

Cel mai tare din Madagascar. La care am stat noi firește. Sigur sunt și altele mult mai bune.
Citatul zilei- Două zile tratează oaspetele ca atare, în ziua a treia dă-i o sapă în mână. (Swahili)
Următoarea localitate la care am poposit a fost în localitatea Antsirabe, unde am înnoptat la hotelul cu același nume. Deoarece se afla pe drumul spre Morondava și acolo în Madagascar nu au o rețea de drumuri foarte dezvoltată pentru a putea face eventual un circuit la returul dein Morondava am mai fost cazați tot aici o noapte.
Deci una peste alta la hotelul Andasibe am dormit două nopți. Acesta până la urmă a fost un lucru pozitiv pentru că acum dacă privesc în urmă îmi dau seama că a fost cel mai bun la care am fost cazați pe tot sejurul nostru prin Madagascar.
După cum spuneam anterior, Antsirabe Hotel se află în Antsirabe, la 2,3 km de Antsirabe Train Station și pune la dispoziție o grădină, o terasă, un bar și parcare privată gratuită.
Am ajuns seara la hotel, iar gazdele noastre ne așteptau. Am primit imediat cheile de la camera, deoarece camerele erau pregătite.
Recepția primitoare este situată la parterul clădirii, iar aceasta are două etaje. Recepționerii au fost foarte primitori, la fel ca restul personalului ce deservește acest spațiu de cazare.
Noi am primit o cameră la etajul întâi. Tot acolo este și barul, dar și restaurantul unde serveam dimineața micul dejun. Camera era mare, destul de simplă. Aveam parchet pe jos, iar la ferestre perdele și draperii. Patul era mare, nu foarte confortabil, dar destul de ok pentru Africa. Mobilierul era basic, doar strictul necesar. Curățenie era cam aproximativă, dar așa este prin aceste zone suntem învățați să nu mai avem pretenții exagerate.
Apropo ca să vă faceți o idee, dat fiind locul în care ne aflam, i-aș acorda nota opt, dar dacă aș sta la ceva similar prin Europa i-aș da nota șase cu indulgență
Baia era dotată cu duș, gresie pe jos și era foarte încăpătoare. Apa caldă nu lipsea și venea destul de repede. Produse de igienă erau de o calitate normal, ce m-a șocat erau prosoapele care erau noi și pufoase ca la un hotel de 4-5 stele de prin Europa. Cost 7 usd de persoană destul de mult, dar așa este pe-acolo.
Wifi mergea destul de bine. Aveam pe fiecare etaj câte o parolă diferită.
Dintre toate cel mai bine au stat la micul dejun. Nici de data asta nu era inclus în prețul camerei, dar era foarte gemneros. Aveam omletă sau ouă pregătite după gust, cafea, pâine baghetă franțuzească, gem, unt. Suc natural, fructe și bonus un croissant cald. A fost de departe cel mai bun mic dejun din sejurul nostrum African.
Hotelul este împrejmuit cu garduri înalte, iar la intrare există și un paznic. Tot acolo au și o terasă frumos amenajată cu verdeață, un loc ideal să-ți bei cafeaua dimineața.
Hotelul este situat la doar 1-2 kilometri de centrul orașului pe o stradă foarte intens circulate și din acest motiv destul de gălăgioasă. Ce să facem nu putea să fie totul prefect sau ca la carte!
Una peste alta este un spațiu de cazare care merită să fie luat în calcul pentru cei ce vor să se aventureze prin acele zone. Mai ales că este și destul de ieftin numai 20 usd per noapte per cameră fără mic dejun inclus.

- Utilizatoriii LOGAȚI văd, până în 1.8.25, o versiune cu MULT mai puține reclame
- Ați dori o versiune COMPLET fără reclame? — va fi posibil, în viitor — pentru aprox 8-9 lei / lună
Trimis de robert in 22.07.25 15:36:06
- Alte destinații turistice prin care a fost: Algeria, Argentina, Bahamas, Benin, Brazilia, Camerun, Chile, China, Coasta de Fildeș, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Etiopia, Europa, Gambia, Ghana, Guineea Bissau, Honduras, Hong Kong, India, Indonezia, Insulele Cayman, Jamaica, Kenya, Macao, Maldive, Mexic, Pakistan, Republica Centrafricana, Republica Dominicană, Rusia, Senegal, Sheychelles, Sri Lanka, SUA, Tanzania, Thailanda, Togo, Tunisia.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: -19.85343539 S, 47.02908080 E - CONFIRMATE
Mutat în rubrica "Antsirabe Hotel [Antsirabe], #EXCURSII și CĂLĂTORII" (nou-creată pe sait)
@webmasterX: da e corect
Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ”