O locatie exotica pt familii cu copii
Am plecat putin indoit despre locatia aleasa atat zona cat si locatie, dar am fost extrem de surprins de zona (plaje si linistea localității), cat si de o locative care nu ne-a facut sa uitam confortul de acasa.
Foarte buna pentru copii (loc de joaca, terenuri de fotbal, volei, basket) ideală chiar si pentru grupuri mari de 6-7 familii plus foisoarele care sunt totusi cam aglomerate, dar ne-am descurcat si noi de un grătar desi erau grupuri exclusiv de bulgari cazatii in aceeasi perioada.
Loc de parcare individual, f aproape de plaja (cea mai plictisitoare din toate cele vizitate, dar ok pentru dupa amiază). Am vizitat ca plajă in ordinea satsfactiei rodia beach 15. km spre sarti, karidi beach in Vourvourou, orange beach 25 km spre Sarti, Talgo beach 5. km spre Nikiti, plaja din Nikiti, plaja din Sarti Si o mica plaja la jumătatea loc Vourvourou foarte interesanta dar greu accesibilă. Recomand închiriere barca pt o zi pt plimbare/ vizitare insula diaporos si imprejurimi, de vis, va garantez, de vis!!!
Masa in primul rand *Gusto si Paris in Vourvourou, dupa care 7 km pana in Ormas Panagias si iei cina cum se poate mai romantic pe plaja la Akropali...
Trimis de alindumitrascu in 15.09.14 23:58:02
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Chrousso village, Pefkolori/ vila Kamelia, Thassos
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alindumitrascu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 40.19104900 N, 23.77275600 E - CONFIRMATE
@alindumitrascu: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Jul.2018 Pentru prima data in Grecia — scris în 30.07.18 de OlyTim din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Anna Studios Vourvourou — scris în 15.08.16 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Anna's Studio Reloaded — scris în 14.09.11 de DinuP din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Anna's Studios - Nota 10 — scris în 21.07.11 de DinuP din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2009 Minunat — scris în 02.03.10 de Saumakos din BUCURESTI - RECOMANDĂ