O cazare excelentă!
După un obositor drum de 17 ore cauzat de aglomeratia de pe șosele am ajuns in sfarsit pe insula Lefkada, mai ales in Kariotes unde aveam rezervata cazarea.
Ca locatie, Kariotes nu spune nimic însă cand ajungi la Anesis Village te poti liniști pentru ca ai facut o alegere corecta.
O vila in stil mediteranean, cu o piscina cu jacuzi tot timpul curată, cu o gradina exterioara atent ingrijita, cu camere mari si curate unde ti se ridica gunoiul zilnic si ți se dau prosoape curate, dar mai ales cu o gazda excelenta in persoana domnului Ilias.
Daca doresti ca dupa o zi de alergat pe plaje sa ai parte de liniste, recomand cu caldura Anesis Village.
In Kariotes, am descoperit asta abia in ultima zi, se mananca foarte bine la prima taverna de pe principala, cum iesi de pe straduta de la vila inspre Nidri, prima taverna. Am uitat cum se cheama dar este usor de gasit, o afacere de familie cu oameni super.
Trimis de trompetistul in 19.08.17 10:19:30
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (trompetistul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@trompetistul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
=====
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 85&ridAnt=80919
- Oct.2019 Anesis Village - impresii — scris în 03.10.19 de ancaanghel din PIPERA (VOLUNTARI) [IF] - nu recomandă
- Sep.2017 Vacanta Lefkada — scris în 18.09.17 de alfamini din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 De nota 10!!! — scris în 20.08.17 de Adrian Matei din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Un loc deosebit in Lefkada!!! — scris în 01.06.17 de Catalina I. din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Un loc linistit si placut — scris în 15.10.16 de doinapop din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Foarte frumos, foarte intim, foarte familiar. — scris în 28.09.16 de Florinplo din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Anesis Village - o oază de verdeata — scris în 28.08.16 de bogdanabucsa din SELIMBAR - RECOMANDĂ